Hvordan lage et utendørs vannfontenen fra en pott

March 9

Hvordan lage et utendørs vannfontenen fra en pott

Mange mennesker er på utkikk etter flere måter å slappe av hjemme. En måte er å tilbringe tid utendørs lytter til sildret lyden av vannfontenen. Vannfontener kan være dyrt. Men du kan lage dine egne ved hjelp av en gammel blomsterpotte, og det vil neppe koste deg en ting.

Instruksjoner

•Velg en blomsterpotte som ikke har et drenering hull i den. Ellers vil du har en rot på hendene. En urne fungerer fint som en vannfontene. Hvis du ikke har en pott uten hull, koble hullet med sement eller epoxy slik at vann ikke vil lekke ut av vannet.

•Plasser en nedsenkbar pumpe i midten av blomsten potten. Drapere den elektriske ledningen over den ytre kanten av potten. Legg nok vann til potten til å dekke pumpen, men bare til en dybde på 1 tomme under at plastkoplingen.

•Fyll innsiden kantene av potten med steiner til du kommer til øverste kanten av potten, men må ikke overfylle det. Fylle i steinene med klinkekuler før du bare dekke at plastkoplingen.

•Plugg i pumpen og test vannstrømmen. Hvis vannet synes å være flyter for sakte, justere kulene til ønsket flyten er oppnådd.

Tips og advarsler

  • Fontenen kan brukes på en tabletop. Plass det der det kan ikke bli slått. Finne poser med dekorative rocks hos din lokale dollar butikken.