Hvordan lage et tegn å sette på postboksen

August 7

Hvordan lage et tegn å sette på postboksen

En postboks tegn er et element av design lagt til en vanlig postboks for å lage et mer attraktivt utseende. Postboks tegn er også en fin måte å fortelle post leveranse som huset er ditt, slik at han kan unngå å sende e-post til feil plassering. Opprette en postboks tegn er en enkel prosess som enkeltpersoner kan fullføre med mindre laging ferdigheter.

Instruksjoner

•Prepare to deler av kryssfiner. Jevne ned overflater med 220-korns slipepapir. Tørk bort støvpartikler med en fuktig klut. La tre tørke helt før du fortsetter.

•Dekk 1-tommers med 16-tommers delen av kryssfiner og 16-tommers av 8-tommers delen av kryssfiner med primer. Tillate primer tørke helt før du fortsetter.

•Apply 16 x 8-tommers delene av kryssfiner og en base belegg maling over 1-av-16-tommers. Grunning blir bakgrunnsfargen på både tegnet og montering tre delen. Bruke en aften belegging over begge deler av tre. Kan én side av skogen for å tørke og male un-malt sidene da. La tre tørke 1 til 2 timer før du bruker en andre farge.

•Sett den 8-tommen av 16-tommers delen av kryssfiner vannrett på en flat overflate og maling på et navn eller hus med en dyp maling farge. Bruk en farge som en person kan lese fra 20-fot unna. Farge må være en dyp farge som viser siste basisfargen. At malingen tørke 1 til 2 timer.

•Paint en design på skiltet. Noen hus foretrekker floral design eller design av naturen som lady bugs eller sommerfugler; Imidlertid er utformingen fullstendig basert på din mening. At malingen tørke 2 til 4 timer.

•Plasser 1-av-16-tommers av kryssfiner på bunnen, midten, av postboksen. Mål i 3 inches fra hver ende og bore et hull gjennom midten. Hullet skulle passere gjennom tre helt og inn gjennom bunnen av postboksen. Feste en nål i hvert hull å sikre tre til postboksen. Sted på slutten av hver kjede del på hver krok.

•Plasser tegn i stående posisjon på et flatt underlag som om du var henger den fra postboksen. Mål på 3 inches fra hvert hjørne langs overkanten 16-tommers. Gå gjennom hver av målt plasseringen. Feste en nål i hvert hull og fest kroker på kjedene.