Hvordan lage et svømmebasseng Filter

March 19

Hvis bassenget filteret brytes ned, kan omgå det og lage din egen filter for å holde bassenget filtrert og sirkulerer. Du kan gjøre dette en kortsiktig løsning, før du kan reparere eller erstatte bassengfilteret regelmessig, eller du kan bruke den som en permanent erstatter for å holde bassenget fjerne og rense alle årstid lang. Du kan også bruke denne teknikken til å filtrere en aboveground basseng som ikke er utstyrt med en tilstrekkelig filter.

Instruksjoner

•Kontroller at pumpen er av, og sjekk stopuret å forsikre den ikke vil starte pumpen mens du arbeider. Kuttet PVC linjen mellom bassenget pumpen og filteret med baufil kuttet ting. Denne linjen er vanligvis 1 1/2 inches i diameter. Hvis det er en 2-tommers diameter linje, bruke at reducer foring for å redusere det til 1 1/2 tommer. Skjær en 1-fot delen av gjenværende linjen fører til filteret for å gi deg nok plass til å arbeide og ha den nye tilkoblingen for hjemmelaget filteret.

•Prime og lim 1 1/2 slip av kvinnelige tråden kortet å det kutte slutten av linjen kommer ut av bassenget pumpen. Hvis linjen er 2 inches i diameter, prime og fest 2 tommers-av-1 1/2 tommers redusering på denne datakanalen delen først, og fest 1 1/2-tommers kvinnelige tråden kortet redusert foringen. Tillate en time for lim leddene tørke før du fortsetter til neste trinn.

•Wind Teflon tape til trådene av 1 1/2-tommers mannlige tråden adapter. Den gjengede enden av mannlige adapteren inn kvinnelige trådene av kvinnelige adapter og hånd trekk for å bli de to PVC-delene. Bruk begge hendene for å stramme denne felles så tett som mulig. Bruke pipe skiftenøkkel ferdig stramme felles.

•Apply primer ene enden av den fleksible PVC-rør og innsiden av slip slutten av mannlige kortet. Fest både fleksible PVC pipe slutten og innsiden av slip og setter den fleksible PVC-rør innom gli så langt som det går. Holde felles sammen for 30 sekunder til bindingen. På grunn av den kjemiske reaksjonen lim, kanskje fleksible PVC tilbake ut av kabelendene hvis du ikke holde det sammen før det obligasjoner.

•Sett gjenværende PVC slip av slip coupler til den andre enden av den fleksible PVC-rør. Prime og lim gjelder begge deler som ovenfor, koble dem sammen og holde dem på plass i 30 sekunder til bånd. Tillate leddene i begge ender av fleksible PVC tørke en time før neste trinn.

•Åpne rustfritt stål klemme maksimale diameter og slip den over slip av slip kabelendene på den fleksible PVC-rør. Skyv åpningen av filterposen rundt slip av slip kabelendene. Kaste overflødig duken rundt PVC kabelendene å danne en tett passform. Skyv rustfritt stål klemmen tilbake over den kastet kluten. Kontroller at klemmen er plassert slik at du kan skru det ned på PVC kabelendene. Stramme klemmen sikkert så filterposen er godt festet rundt PVC kabelendene.

•Sett posen og den fleksible PVC-rør i bassenget så langt det går. Slå på bassenget pumpen. Vannet vil flyte fra pumpen i posen, tvinger luften ut og tvinge bassenget gjennom filterposen, grundig filtrering av vannet. For å rengjøre nytt hjemmelaget filteret, slå av pumpen og fjern fleksible rør og bag fra vannet. Klemmen, fjerne posen og slå den genseren. Bruk en hageslange for å fjerne rusk. Når det er rent, snu høyre posen og ernes.

Tips og advarsler

  • Rengjør posen regelmessig. Kjører pumpen med en pose som er veldig skitten filtrere riktig, kan det føre til vesken til å mislykkes og utvikle hull.