Hvordan lage et skott for konkrete tiltak

March 18

Hvordan lage et skott for konkrete tiltak

Den enkleste måten å lage et skott for konkrete skritt er å koble fra en kit. En kit inkluderer en dør, ramme og feste maskinvaren, og du trenger ikke å bekymre deg trygghet og sikkerhet med en hjemmelaget dør. Skottdører må være brannsikre, sikker og godt forseglet hindre dem i å bli en kilde for lekkasje i kjelleren. Så lenge din konkrete trappen er omsluttet i en tre sider betongvegg struktur, kan du installere et skott.

Instruksjoner

•Lay butylgummi tape på konkrete trappen veggene slik at den danner en komplett "pakning" for skottet døren. Bruk boksen kniv til å klippe båndet til lengder nødvendig. Butylgummi tapen er laget med voks papir på én side; løsner denne, og trykke båndet på plass over betongen.

•Løft opp skottet døren, og plasser det på konkrete trappen veggene. Kontroller at rammen (med skruehull) midtstilles jevnt på alle sider av trapp veggene.

•Drill betong med en hammerdrill dybden av de lag skjoldene gitt din konkrete bolter. Bruke skruehull i skottet rammen som din guide.

•Trykk på et lag skjold med en gummihammer i hvert hull boret du. Kontroller at lag skjoldet går dypt nok inn i betongen så toppen av skjoldet er flush med toppen av betongen.

•Stram bolter i lag beskytter bruker en socket skiftenøkkel. Ikke trekk dem helt, men stopp når bolten hodet er 1/2 tommers over skott rammen.

•Wrap et lite stykke butylgummi tape rundt hver bolt under bolten hodet. Fullføre strammebolten så hodet er flush mot skott rammen. Legge dette brytes av butylgummi fullfører segl på skott rammen.

Tips og advarsler

  • Før du kobler ditt skott til din konkrete trappen, løfte skottet, legge den på plass og åpne dørene. Sjekk for å se at dørene kan åpne helt i området plasserer du skottet. Hvis de ikke kan få en annen stil på skottet som du kan åpne fullt i rommet.
  • Vær forsiktig når løfting og plassering Skottdører som det er lett å skade deg selv på grunn av deres vekt.