Hvordan lage et skjærebrett for nybegynnere

January 14

Hvordan lage et skjærebrett for nybegynnere

Skjærebrett kan du hogge grønnsaker, frukt og kjøtt uten skade countertop eller sløver kniven. Et skjærebrett er en enkel trearbeid prosjektet, og det gir en praktisk kjøkken redskap. Skjærebrett kan gjøres av noen med et stramt korn, som bjørk, lønn eller basswood, skjønt åpen-korn skogen som eik bør unngås. Starter med et stykke tre som er mellom 8 og 10 inches bredt og 1 tomme tykk, kan du opprette en enkel tre skjærebrett bruker et begrenset utvalg av verktøy.

Instruksjoner

•Saw av en lengde på bord som er ca 1 fot lang. Størrelsen på skjærebrett selv er et spørsmål om personlig smak og krav.

•Sand delen av styret grundig med 100-korns slipepapir, tar tid å avrunde skarpe kanter. Bruk nye sandpapir når sandpapir blir tett med sagmugg eller for myk å fange korn.

•Clear sagmugg av skjærebrett med hånden. Styret bør være glatt, med ingen splinter som ta huden. Bruk tack, som tiltrekker seg små korn av sagflis, for å fjerne alt støvet.

•RUB skjærebrett med mineralolje når det er glatt. Mineralolje gjennomsyrer styret og forhindrer snapper mye brukt. Bruke mineralolje i stedet for mat olje, som mineralolje ikke vil gå harsk.

•Drill et hull i ett av hjørnene av skjærebrett og loop en ledning gjennom den. Dette lar deg henge skjærebrett fra en spiker.