Hvordan lage et skap for mindre

January 8

Hvordan lage et skap for mindre

I stedet for rushing ut å kjøpe en garderobe eller skapet eller å ha dyre innebygde garderobeskap installert i hjemmet ditt, kan du vurdere å gjøre din egen. Skap trenger ikke å være laget av tre eller av dyktige tømrere. Du kan lage en enkel ramme med bambus og biter av strengen. I stedet for en dør kan du henge en drapere, som vil legge til farge og interesse samtidig som du sparer mye penger, også.

Instruksjoner

•Analyze plassen du har tilgjengelig. Du kan ha en liten enklave som du vil tildele til skapplass, eller det kan være plass langs en soveromsveggen. Området kan ha begrenset hodet rom, eller det kan være et vindu i veien. Ta en titt på hva plass er tilgjengelig.

•Få et diagram med hyller, enheter eller skap som kan brukes i plass du har tilgjengelig. Bestemme hvordan din garderobe plass å se, også. Plassere alle hyllene du ønsker til diagrammet, legge i hengende plass, shoe rack hvis nødvendig, og noen små mellomrom huset flettekurver eller beholdere.

•Measure plassen du har tilgjengelig for hver hylle, enhet, kurv eller hengende plass og merke deg målene på diagrammet.

• Besøk en stor butikk som Ikea som vil ha et godt utvalg av hyller, lagringsenheter og stativer tilgjengelige. Bruke diagrammet og målene for plassen har du Kjøp skapet arrangører som passer godt.

•Installer skapet arrangørene i plassen du har tildelt og kle hyllene som du vil de skal se. Plasser klærne i hengende områder, bøker på hyller og leker i kurver.

•Sett en gardin stang over plassen og henge en drapere som samsvarer med resten av rommets interiør, hvis du ønsker å gjemme bort nye skapet. Alternativt kan persienner være effektive kleskott dører; henge dem over skapplass.

Tips og advarsler

  • For ytterligere organisasjon, etiketten kurver eller beholdere som er lagret i skapet eller selv presentere en farge kodet system.
  • Hvis innholdet ditt skapplass er å bli utsatt, så alt skal holdes veldig ryddig, vil ellers rommet som helhet ikke se ryddig.