Hvordan lage et skap for en dobbel ovn?

September 7

Hvordan lage et skap for en dobbel ovn?

Installere en dobbel ovn på kjøkkenet gjøre matlagingen enklere og spare plass. Dobbel ovner er tilgjengelig i mange kombinasjoner med konvensjonelle ovner, mikrobølgeovner og konveksjon ovner. Apparatet produsenter gjenkjenne behovet for fleksible alternativer og har økt sine produkttilbud etter etterspørsel.

Instruksjoner

Samle informasjon

•Decide som veggen av kjøkkenet vil passer dine behov for en dobbel ovn installasjon. Feltet må være minst 27 inches bredt og 24 inches i dybden, med seks uhindret veggen i høyden. Kontroller at det er rom for ovnen dører til å svinge åpne uten å treffe noe.

•Kontroller spesifikasjonene for tilgjengelig ovner, med målinger som en guide til passende størrelse. Legge til en ytterligere 3 inches til bredden på ovnen i kabinettet. For eksempel krever en 27-tommers ovnen 30-tommers bred plass.

•Purchase ovnene og Les installeringsinstruksjonene nøye. Les spesifikasjonene fra produsenten om anbefalte CAB høyde, bredde og dybde for ovn paret.

•Få ut plan for installasjonen av ovnen, inkludert alle mål for hver del av kabinettet. Mål fra gulvet til taket å bestemme endelige høyden av full lengde skapet. Planlegge en ferdige høyden av 4 inches for en tå kick plattform og en ferdig regjering siden måling av 96 tommer til taket, forutsatt 8-fots taket.

Sette inn nødvendige elektrisk og gass linjer i veggen der ovnene er ligger. Installere alle ledninger og kretser i henhold til spesifikasjonene. Legge til kretsbrytere i boksen viktigste om nødvendig.

•Plan å bygge en tradisjonell ansikt ramme skap for den doble ovnen. Utskjæringen størrelser for apparatet vises på installasjonsinstruksjonene. Bygge tilpassede skap installere ovnene når Standardhøyde pre produsert skap passer ikke din design behov.

•Determine høyden på bunnen av lavere ovnen ved å måle fra gulvet. Måle en tå kick høyde på 4 inches og mellom 12 og 15 inches for skuff eller dør under ovnene. Ta tilpasse kabinettet til en høyde som passer for dine behov.

Bygge og montere din regjering

•Build full høyde skap i stedet fordi det er vanskelig å vippe dem på plass når de er ferdig montert. Pre-cut alle skap brikkene, inkludert tå kick og alle center hyller. Bruk ferdige kryssfiner som er minst 3/4 tommers tykke eller laminat dekket produsert tre som er 5/8 tommer eller tykkere i oppreist deler av kabinettet. Gjøre hyller for ovner 5/8 tommers kryssfiner håndtere ovnen vekten. Noen ovner veie 360 400 pounds i kombinerte vekten.

•Assemble tå kick og feste det sikkert til gulvet. Installere gulvet i kabinettet, og fest sidene og toppen. Marker center sokkelen mellom skap og installere tunge bærende støtter eller cleats. Installere lavere ovnen sokkelen på støtte. Bruk trelim og tre skruer i forborede pilot hull for å koble alle skap bitene sammen.

•Drill gjennom toppen av kabinettet og taket til ventilering for ovnene ved hjelp av en tre borekronen og etterbehandling utskjæringen med en gigg så. Kontroller instruksjonene for installering, fordi moderne ovner ofte lufthull tilbake inn på kjøkkenet og krever ikke ekstra topp vents.

•Installer ovnen og skru inn apparatet hakeparentesene fra installasjonen kit å sikkert holde ovnene inn i skapet. Legge til ansikt ramme listverk og trim stykker.