Hvordan lage et midtpunkt bruke kunstig frukt

January 14

Hvordan lage et midtpunkt bruke kunstig frukt

Kunstig frukt, gjør enten laget av voks, leire eller plast eller laget av tre, en fargerik midtpunktet som ikke forfalt eller får spist som ekte. Godt vedlikeholdte,-for kunstig frukt vil vare i mange år, og du kan bruke den på en rekke måter som går utover den tradisjonelle fruktkurv i midten av bordet. Tilbehør og uventet ordninger vil gjøre din kunstig frukt midtpunktet skiller seg ut.

Instruksjoner

•Polish frukt å gjøre det glød. Tre frukt, bruke møbler voks. For plast frukt, voks, og for keramiske frukt, polsk det med en dråpe vegetabilsk olje, som også hjelper fylle riper.

•Velg en beholder for din midtpunktet. Tradisjonelle boller og kurver fungerer bra, eller prøv uventet, som en sølv is bøtte, en leire blomsterpotte eller et barns leketøy dumperen. Rense beholderen godt.

•Kombiner frukt med andre objekter, som forlater eller eviggrønne greinene, silke blomster og selv fjær. For utseendet til en overflod høst, legge unshelled nøtter til mix. Haug frukt og andre objekter løst i en bolle, kurv, potten eller sengen av dumperen. Trail ivy, forlater eller drueklaser over sidene.

•Hold det enkelt med én type frukt, som en vase full av skinnende sitroner eller en kurv av polert epler. Du kan også veksle en linje av frukt og votive stearinlys på en lang, motsatt skuffen.

•Kontroller en topiary ved å sette inn floral plukker i frukt og stikker frukt i en Styrofoam kjegle. Vind silke ivy rundt og mellom frukten fylle hull og skjule Styrofoam.

Tips og advarsler

  • Kombinere virkelige og kunstige frukt ordning.