Hvordan lage et lekerom for barna vil elske

February 22

Hvordan lage et lekerom for barna vil elske

Er det leker i alle rom i huset? Er huset gjemt et sted under en haug av leker? Og du ikke har tusenvis av dollar å renovere? Her er noen enkle, nei-hassle løsninger til et rot gratis spill barna vil elske.

Instruksjoner

•Send barna til bestemor er for en ettermiddag. Sortere gjennom alle barneklubb leketøy og plassere dem i tre hauger. En haug for søppel-(leave it). En haug for leker de spille med, men ikke veldig ofte-(like it). Siste haugen er leker som aldri forlate deres nettsted-(love it).

•Start arbeider med lignende det hoper. Bruker kassene, skille hyller, etc. leker som ligner. For eksempel: alle ballene i én utskuff. Biler går i en annen hylle. Dukker og tilbehør hører hjemme i en annen hylle. Bruk 3 x 5 kort for å merke disse hyllene. Plass disse sted ut av syn, men lett tilgjengelig. Et skap ville være flott for dette.

•Next, ta kjærligheten det hoper. Nøkkelen til å holde barna interessert i disse lekene er organisasjon. Så sortere dem på samme måte som andre leker, bortsett fra du må lagre dem i åpen topp beholdere. Disse lekene skal være synlig, men pen. Merk hyllene i termer som barn forstår. "dukker" "biler" "mr.potato hodet deler". Du kan også tegne bilder eller legge ved et bilde.

•Lag en spille scene. Hvis du har leggos eller blokker eller dukker med møbler, bygge en liten skjerm som ser innbydende. Noe enkelt, som barn begynte bygningen men ikke ferdig. Dette stimulerer kreativitet uten forteller barnet hvordan du spiller.

•Har barnas musikk spiller stille i bakgrunnen. Unngå å bruke en DVD for dette. Noen barn som trekkes til tv mer enn leker, vil forlate spille og begynte å vokse stillesittende.

Vateret følge ungene der et par ganger før de blir vant til det. Når de har funnet veien rundt, gi dem noen plass spille.

Tips og advarsler

  • Du kan ofte finne følgende lagring på garasje salg, Craigs liste, mål, Walmart eller IKEA for svært rimelige priser.
  • Elementer med små deler (littlest pet shop, potet hoder, Barbies) plasserer delene i Ziplock poser og merke dem med en Sharpie. Varen og det deler bør gå i samme spann.