Hvordan lage et grunnlag for et flytende dekk

February 19

Hvordan lage et grunnlag for et flytende dekk

Flytende dekk er en avgang fra tradisjonelle forankret dekket de krever ingen vedlegg til hus eller andre strukturer og kan plasseres hvor de mest trengs. Flytende dekk er ett nivå konstruksjoner som gir grunnleggende tre dekk overflaten hvor som helst du plassere dem. De kan monteres raskere og enklere enn tradisjonelle dekk og kan flyttes til en ny plassering Hvis nødvendig. Flytende dekk grunnlaget er ikke permanent og kan konstrueres med grunnleggende verktøy og dekk-making materialer.

Instruksjoner

•Plot seks foundation footings for den flytende dekket, bruke et målebånd. Det bør være en fot på hver av de fire hjørnene og to i midtpunktet av de to lengste sidene. Merk hver plassering med tre stake. Bruk en spade for å fjerne det øverste laget av gress, steiner eller jord på hver mark så det er en glatt overflate for foundation. Bruk en komprimator trykk jord ned og opprette et stabilt fotfeste. Hell 1 1/2 inches av grus i hver av fotavtrykk.

•Plasser et enkelt betong blokkere oppå grus på det høyeste av fot plasseringer og strikkes det frem og tilbake til det bosetter seg i fast. Bruke en hammer for å sette tre stake like bak betong blokken. Knytte et stykke streng til innsats og strekke det diagonalt til lengst motsatt hjørne. Plassere en blokk på dette hjørnet og hammer innsatsen bak den.

•La strengen høy hjørne nedover til det berører toppen av betong blokken. Henge en ånd-nivå fra strengen i sentrum og skyv den nedre enden av strengen opp eller ned til den sitter perfekt nivå. Sette inn så mange betongblokker som nødvendig for å bringe den lave enden opp til strengen. Spre bygging lim mellom blokkene når stabler dem. Gjenta prosessen med alle fire hjørnene og center footings.

•Skjære 4 x 6 tommer trebjelker lengden på dekk du lager, bruker en sirkelsag. Lyset skal sitte langs midtlinjen av betongkloss footings. Lå to kutt bjelker på betongblokker, en på hver side. Bruk sirkelsagen for å klippe to 2 x 4-tommers pigger til bredden på dekk du bygger. Plass en stud mellom to bjelker i hver ende. Stenderne vil fungere som midlertidig spacere og lar deg til riktig justere bjelker.

•Strekk målebånd fra den ene enden av en bjelke til motsatt hjørne av motstridende strålen. Flytte til den andre enden av strålen gjenta målingen. Sammenlign målinger og Juster til de er likeverdige. Bjelker vil deretter justeres riktig. Bruk et nivå for å sjekke at lyset er lodd og justere etter behov ved hjelp av mellomlegg. Flytende dekk grunnlaget er nå klar for bjelkene installeres og midlertidige bjelkene fjernes.

Tips og advarsler

  • Hvis din dekk sitter mer enn 24 inches av bakken på en eller begge sider, kan du vurdere å bruke en tradisjonell innlegg og fot-støtte i stedet.
  • Bruk alltid vernebriller og arbeidshansker når bruke farlige verktøy som sager eller en hammer og spiker.
  • Hvis dekk 30 inches eller mer av bakken i hvert et tidspunkt, kan du trenger en byggetillatelse fra lokale myndigheter.