Hvordan lage et Fern Moss Terrarium

April 12

Fern Moser er ark Moser tilhører flere forskjellige arter, særlig Thuidium og Hypnum. De er krypende Moser med bregne-lignende fronds som står opp og unna primære moss matten. Økende fern moss i et terrarium er ikke vanskelig, forutsatt at du kan gjenskape skogen habitat hvor det utviklet seg. Fern moss terrariums bør holdes direkte sollys og senger med en humus-rik, fuktighet holder medium og holdt forseglet bortsett fra når du er vanning.

Instruksjoner

•Rengjør innsiden av en glassbeholder grundig med varmt vann og oppvaskmiddel. Skyll såpe helt. Tillate beholderen tørke før du fortsetter.

•Plasser et 1-tommers lag av småstein nederst på beholderen glass. Lag 1/2 inch med aktivt kull over laget av småstein. Dekk dette drenering laget med et lag av sphagnum mosen.

•Mix kompost og potting jord i like deler til å opprette en løs voksende medium. Lag blandingen på toppen av sphagnum mosen til det er om lag 3 inches dyp. Bruk voksende medium for å opprette opphøyet områder hvis du vil ha forskjellige planting områder i din terrarium.

•Plasser noen flate steiner og greiner på bunnen av terrarium for bregne moss å rykke ut. Fukt mediet til det våt å ta på, men ikke gjennomvåt, og sette opp en teppe av fern moss på mediet. Spray mosen med en sprayflaske hvis det føles tørr. Plasser en cover på terrarium, og sette det på et sted med bare indirekte sollys.

Tips og advarsler

  • Hvis din terrarium synes altfor våt, la lokket av for et par timer å tillate noen av fuktighet å flykte. Vann når voksende medium synes å være uttørking. Hvis din lokket er stramt, bør dette bare være én gang hver månedene.
  • For mye fuktighet kan føre til mugg. Sjekk din terrarium regelmessig til du har truffet en balanse mellom våte og tørre. Dryss overflaten av din moss med svovel hvis fuktighet fortsetter å være et problem.