Hvordan lage et espalier for Interlaken drue

June 17

Hvordan lage et espalier for Interlaken drue

Druer er majestetiske, gammeldags planter som vokser i vidstrakte vingårder. De krever solfylte perioder og gjør best i områder som tilbyr minst 150 dager frostfritt vokser. Interlaken druer er en seedless variasjon som modnes tidligere, men som noe mindre hardfør enn andre varianter. Begge krever støtte og luft sirkulasjon fra et gitter eller en arbor og gjør best når de er trent opp fra en ung alder. I stedet for å kjøpe et dyrt espalier system, samle noen forsyninger og bygge din egen.

Instruksjoner

•Dig hull for innlegg av espalier 1 fot bak raden av interlaken druer. Sted innlegg i 20 fot, på initiativ, og bruk så mange du trenger å dekke din rader. Grave hull 2 til 3 fot dypt og pack jord i på baser av polakkene å sikre dem i bakken.

•Wrap slutten av lengden på wire tre ganger rundt toppen av første pole og kjøre den til neste. Vikle ledningen rundt denne stangen og flytte til neste, inntil du kommer til slutten av raden. På det siste innlegget, kuttet ledningen og sikre den.

•Gjenta wire prosessen å bygge en andre nivå 2 fot under først. Mest drue trellis systemer har to til tre ledninger, så gjerne sette en tredje wire under andre, men pass på at det er minst 1 foten av bakken.

•Tie drue canes og skyter til ledninger når de er lenge nok til å nå, med myke følte bånd. Alltid knytte viktigste canes og vinstokker enn blader eller blomstrende stammer når du lærer druer. Når vinrankene får lenge nok, vil de vokse langs ledningene sine egne.

Tips og advarsler

  • Interlaken druer kan produsere opp til 30 pund frukt per vintreet på full modenhet, men bare når de er bundet opp og støttet på en espalier.