Hvordan lage et drivhus med 2-liters flasker

July 14

Hvordan lage et drivhus med 2-liters flasker

Hvis du er en seriøs gartner, har du sannsynligvis drømt om å ha ditt eget drivhus. Et drivhus kan være dyrt med mindre du bygge det selv. Du kan konstruere en hjemmelaget drivhus på forskjellige måter, men en av de mest økonomiske metodene er å bygge et drivhus med plastflasker. Plast 2-liters flasker tillater maksimal sollys og tilbyr beskyttende isolasjon. Hvis drivhuset blir skadet, er reparasjoner lett å gjøre ved å erstatte plastflasker. Hvis du kan bruke saks eller en skrutrekker, kan du bygge denne drivhus.

Instruksjoner

•Prepare 2-liters plastflasker av soaking av etikettene i varmt såpevann. Fjerne dekslene. Etiketten må fjernes så de ikke blokkerer sollys. Vask, skyll og tørk grundig flaskene. Skjær bunnen av hver flaske, saks eller en barberhøvel kniv.

•Measure og mark 6-av-8 foten dimensjoner for drivhuset. Nivå jord. Spade grus over gulvet området og rake det nivå. Synke en 4-ganger-4-tommers 8-fots post 2 fot i sement på hver av de fire hjørnene av drivhuset. Sjekk med et nivå.

•Build siden delbildene ved fire 2-av-2 tommers 8 foot brett og fire 2-av-2-tommers med 6-fots styrene. Mitra endene av alle tre med et spisst så. Bruk skruer og drill eller skrutrekker til å montere kjegleformede slutten av trelast. Bygge to side rammer.

•Build tilbake rammen med fire 2 av 2-tommers med 6-fots styrene. Mitra endene. Bruk skruer og drill eller skrutrekker til å montere kjegleformede slutten av trelast.

•Build foran ramme og dør rammen med fire 2-av-2 av 6-fots styrene og seks 2 av 2-tommers med 6-fots styrene. Dupliser tilbake rammen. Bygge en dørkarmen som passer lett i fremre rammen ved å måle den indre kanten av rammen for høyde. Hvis målingen er 6 fot, trekk 6 inches, og det er høyden på dør-rammen. Bredden eller døren kan være opptil 4 fot bred. Mitra alle ender og skru dem sammen. Fest dørkarmen fremre rammen til venstre, med hengsler.

•Build skrånende taket med fire 2 av 2-tommers med 8-fots bord og fire 2-av-2-tommers med 5-fots styrene i taket sidene, en 2-av-2 tommers av 8-fots trelast for taket sentrale strålen, fire 2-av-2 tommers ved 5-fots boards og to 2 av 2-tommers med 6-fots styrene for taket toppen gables og to 2-av-2 tomme av 4-fots styrene for taket støtte strålen gables. Mitra endene. Bruk skruer og drill eller skrutrekker til å montere kjegleformede slutten av styrene.

•Kontroller plast vegger ved å sette inn stokk gjennom første flasken, med flaske halsen peker nedover, resten av flaskene er flaskehalsen. Fyll stokk med flasker og legge den på rammen på bakken. Pakke canes tett på rammen til den er full. Stift canes i rammen øverst og nederst. Fylle to side rammer, foran, bak og dør rammer. To taket panelene bør også være fylt med flasker. Skru fullført rammene til hjørnet innlegg. Fylle trekantet gables med flasker men justere canes å passe figuren før du installerer gables til drivhuset med skruer.

Tips og advarsler

  • Gjør din egen solenergi varmere for nye drivhuset. Male flere plast melk kanner svart og fylle dem med vann. Plass de svarte mugger på siden av drivhuset som mottar de solen. Svart flasken vil absorbere lys og varme vannet som vil holde drivhuset varme om natten.
  • Vær forsiktig når bunnen av 2 litersflasker. Bruk vernehansker for å unngå blemmer, kutt og riper.