Hvordan lage en vann-lekeplass for barn hjemme

November 4

Det beste området for lekeplass vann er utenfor fordi du ikke trenger å bekymre søl og sprut. Men hvis været ikke samarbeider, kan du opprette en morsom vann spille sted innendørs, også. Bare sørg for å finne den i en vanntett eller vann og sette avis eller en presenning på gulvet. Overvåke innendørs spill for å holde seg fokusert på aktiviteter som måler og helle i stedet for villere vann spille.

Instruksjoner

Hvordan lage en vann-lekeplass for barn hjemme

•Convert en utenfor sand eller sandy området i en naturlig plass for vann lek. Gi trowels og spader for å grave, en slange fylle hull eller kanaler, og små båter eller materialer å lage båter. (På slutten, bruke slangen for å vaske av barna!) Denne typen bakgård vann området gir timer av kreativitet---det er nesten like mye moro å være på stranden.

Kjøp en grunnvannspeilet---finner du små med vann og større de ligner på Førskoler. De fleste av dem er lett nok til å bære inne og ut etter behov. Hvis barna lei av vann spille, kan disse bordene fylles med sand for en annerledes opplevelse. (Se ressursene nedenfor.)

•Hvis din budsjett eller stue ikke tillater en grunnvannspeilet og vannleker, opprette en vann-lekeplass i kjøkkenet ditt synke eller badekar. Fyll en plast badekar med hardt husholdning "leker," for eksempel måle kopper og skjeer, plast drikkeglass, sikter og svamper. Barn kan nyte vann spille i størrelse plass.

Tips og advarsler

  • Vann spiller ser ut som ren underholdning, men det også innebærer å lære. Du kan øke den pedagogiske delen ved å stille spørsmål om måling og andre emner, men holde det uformell og morsom.
  • Når det ikke er i bruk, kan du legge lokk på utendørs sand eller vann lek tabellen. Som hindrer katter og andre critters får i.