Hvordan lage en Valance mønster

November 12

Hvordan lage en Valance mønster

En valance er en kort gardin som kommer ned vinduet om lag en tredjedel av veien. Denne korte gardin kan mye sollys for å komme inn i rommet. Denne typen gardin er perfekt for et rom hvor du skal se på den vakre utendørs eller i et rom hvor personvern ikke er nødvendig. Du kan lage en valance i forskjellige stiler, og gjør mønstre for disse gardiner er ganske enkel.

Instruksjoner

•Bruk avisen valance mønster siden det er større enn de fleste papir. Bruke dobbel-spre ark for best resultat.

•Lay avisen ut på en stor, flat overflate, for eksempel ditt spisestuebordet.

•Measure ned vinduet til ønsket lengde, holde i tankene at en tredjedel av veien er standard. Legg til 6 til 8 inches mønster for hemming og casing for gardin stang.

•Decide hvordan du skal avslutte bunnen av valance mønster. Velg poeng, kamskjell eller rett over. Kuttet ut nederst mønster som ønsket. Sørg for å midtstille mønster på ark av avisen. For å gjøre et poeng, bretter arket avis i to på langs. Kuttet fra bunnen av fold utover og oppover for å gjøre et poeng til den ønskede lengden. For å klippe en kamskjell, finne en bolle eller plate som er den riktige størrelsen for den kamskjell du. Tegn rundt bunnen halvparten av plate eller bolle å gjøre en perfekt kamskjell.

•Bruk din valance mønster av folding din stoff. Kaste din stoff så mange ganger som nødvendig å passe over vinduet. Kaste din stoffet flere ganger for å få en scalloped eller spiss nederkant. For eksempel brett din stoff tre ganger langs å få en valance tre kamskjell.

•Plugg mønster på stoff og klippet rundt mønsteret.

Tips og advarsler

  • Se på bilder i blader, eller gå til butikken for å se hva annet valance mønstre er tilgjengelige.
  • Bruke valances sammen med andre gardiner. Valances fungerer godt som en kant øverst på tradisjonelle gardiner eller blindene. Valances også fungere godt med kaféstil gardiner, som dekker bare den nederste delen av vinduet.