Hvordan lage en utendørs privat skjermen

December 22

Hvordan lage en utendørs privat skjermen

Det blir ofte sagt at gjerder lage gode naboer, spesielt hvis dine naboer har verft som ikke er helt opp til PARI. Hvis du vil beholde så mye av verden utenfor fra hagen din, kan du vurdere å bygge en privat skjermen. En privat skjermen beskytter din gårdsplass fra utenfor visningen og holder utsikten fra din egen eiendom ser flott. Også, kan du vokse klatring blomster på gitteret av personvern skjermen, å legge farge i hagen din landskap.

Instruksjoner

•Plasser to 6 fot 2 x 4 brett på et flatt underlag slik at de parallelle og hvile på sine 4 tomme sider. Måler 2 fot fra en av endene av hver 2 x 4 og lage et merke på hvert bord. Legg et stykke 8 foten 2 x 4 mellom de to stykker på at mark. Plass et stykke 8 foten 2 x 4 mellom deler av 6 fot 2 x 4 slik at 2 tommers side er selv med øvre kant av de 6 fot. Du har gjort en 4 fot med 8 fot rektangel med 2 fot "Ben".

•Sett en "L" braketten på hvert hjørne av rammen og skru den inn i rammen med 3 tommers tre skruene. Dette vil legge alle brikkene på den første rammen.

•Gjenta trinn 1 og 2 for å bygge et andre delbilde.

•Plasser 8 foten av 4 fot stykke gitter over en av rammene slik at den dekker åpningen. Stift gitteret til rammen rundt omkretsen. For å sikre en sikker passform, bruke minst en stift for hver andre veve festet til rammen, hvis ikke en på hver stripe gitter.

•Sett den andre rammen på toppen av rammen med gitteret. Line opp kantene. Pilot borehull gjennom 4 tommers kanten av rammen ca 6 til 12 inches hverandre. Plasser treskruer hullene og skru dem i å sy de to sidene av rammen sammen.

•Plasser betongen bland i trillebår og tilsett vann etter blandingens instruksjoner. Bland med spade til betongen har konsistensen av våt gjørme. Fylle to leire potter halvveis med våt betong. Plasser en etappe av skjermen rammen i hver pott og bruker nivået for å sikre det er loddrett. Justere gjerdet i som nødvendig. At betongen til å tørre over natten.

•Bruk potting jord for å fylle tomrommene på betong i de to pottene. Fyll tre tom pottene helt med potting jord. Plante noen klatring blomster og vinstokker i alle pottene. Plass tre Potter uten betong under gjerdet slik at plantene til slutt kan dekke gjerdet med deres vekst.