Hvordan lage en utendørs landskap med en vindmølle

June 29

Hvordan lage en utendørs landskap med en vindmølle

En vindmølle på din eiendom kan hjelpe deg å forutsi kort sikt været ved å vise retning av innkommende vindkast, men at vindmølle kan også tjene som en dekorasjon for forgård. Å velge riktig tilbehør og utformingselementer for din vindmølle kan gjøre enkle elementet til noe særegent.

Instruksjoner

Finne en passende plass i landskapet for vindmøllen. Det perfekte stedet avhenger av en rekke forhold, herunder størrelsen på gården og utformingen av vindmølle, men forgården er vanligvis et passende sted.

•Measure bunnen av vindmølle og bruke som måling opprette rundt området der du vil plassere den. Gjør området for din vindmølle minst 6 inches større enn vindmøllen selv. Dette gir deg plass til å dekorere rundt vindmølle og gjøre det midtpunktet i dine utvendig dekor.

•Prepare en runde område som er tilstrekkelig størrelse for vindmøllen pluss alle dekorasjonene du vil plassere rundt. Dekker området med edelstener og trimme sirkelen med større klipper i en kontrasterende farge. For eksempel, hvis du bruker beige steiner i indre sirkelen, vurdere å bruke jet svart eller mørk brun steiner å trimme sirkelen og gjøre det skiller seg.

•Measure størrelsen på ferdig sirkel, så bruk som måling for å plassere vindmølle i midten av sirkelen. Angi vindmøllen på plass, og deretter legge en hengende kurv fylt med fargerike blomster som gir en kontrast til steinene rundt. For eksempel vil en hengende kurv full av lyse rødt eller lilla blomster gi en fin kontrast til de beige edelstener.

•Plant en liten sirkulær lapp av blomster med mellomrom rundt vindmølle sirkelen, eller bare bruk stor plante kurver. Fylle disse kurver eller lapper med fargerike blomster å sette av din vindmølle og gjøre det skiller seg ut.