Hvordan lage en utendørs fontene fra en pott

December 26

Hvordan lage en utendørs fontene fra en pott

Å gjøre en utendørs fontene fra en pott er en relativt enkel prosess som kan hjelpe konvertere din bakgård hagen, patio eller dekk til en sommeren retrett.

Bygge en utendørs fontene fra en pott er en prosess som følger bestemte trinn/regler, men etterlater mye rom for kreativitet.

Bruk denne veiledningen til å bringe lyden av rennende vann inn på bakgården område med vakre hjemmelaget fontene.

Instruksjoner

•Velg din posisjon - for å gjøre en sikker og funksjonell utendørs fontene fra en pott, må du velge et sted som er nær en stikkontakt. Det anbefales ikke at du bruker en skjøteledning av sikkerhetsgrunner.

* For å minimere elektriske farer, er det best å bruke en GFCI uttak eller bakken feil krets Interrupter.

For best resultater Velg en plassering for din fontenen som er tilgjengelig og som du vil hyppige ofte eller kan observere fra en favoritt sitter plass.

Populære steder å sette opp din utendørs potten fontenen inkluderer i nærheten hager, dekk og patios.

•Velg din Potter - de vanligste ble brukt til en fontene inkluderer terrakotta Potter, men noen potten vil gjøre. Faktisk er noen av de mest unike og vakre utendørs fontenene opprettet fra en av en slags Potter plukket opp på sparsommelighet butikker eller garasje salg.

Du må sannsynligvis 2 eller flere Potter, avhengig av hvordan du planlegger å lage din fontenen. Man bør være mye større enn den andre potten. Det anbefales at store potten holder 8-10 galle av vann, men dette varierer avhengig av design.

Pass på å bruke akryl lakk til vanntett potten. Hvis potten drenering hull, fyll den med silikon caulk og gi tilstrekkelig tid til å tørke. •Velg pumpe og slange - må du finne en nedsenkbar pumpe som passer til størrelsen på din beholder. Sørg for å sjekke at det er den riktige størrelsen for potten fra forhandler før du kjøper den. Hvis du har problemer med å finne mindre nedihullspumper, kall pet butikker eller butikker som selger fisk i ditt område. De bør ha en pumpe størrelsen du trenger.

Nedihullspumper bestemmes basert på hvor mange galle av vann de pumpe per time. Sannsynligvis bør en pumpe som pumper 60-150gph være bare bra for din fontenen.

Velg en nedsenkbar pumpe som har en "max head" som er mindre enn høyden på vannet. Dette vil sikre god vannføring i din utendørs fontene fra en pott.

Vil sørge for at din nedsenkbar pumpe opprettes for utendørs bruk.

Slangen blir valgt basert på størrelsen på strøm vent på pumpe. Plast rør som er fleksible vil fungere best.

•Sett pumpe og slange til POT - nå er det tid å sette bitene sammen. Sette nedsenkbar pumpe i bunnen av den store potten. Bruke hønsenetting for å gjøre et lite bur rundt pumpen. Dette vil beskytte den mot skade. Du må knytte slangen til nedsenkbare pumpen (Husk å legge igjen en masse ekstra rør). Løft opp rør og strømledningen og drapere over kanten av potten for å forberede seg for neste trinn i å gjøre din utendørs fontene fra en pott.

•Legg steiner og SECOND/THIRD Potter - nå er det tid til å legge de vakre steinene. Steinene kan variere fra størrelsen på en krone til en liten appelsin. Velg steiner basert på din personlige stil og design av fontenen. Steinene kan bli funnet på jernvareforretninger og pet butikker selger akvariet materiale.

Fyll steinene til nivået du ønsker. Føl deg fri til å eksperimentere med dette så vil du legge til andre potten på disse steinene.

* Vær forsiktig for ikke å skade på pumpen eller strømkabelen.

Plasser andre potten på steiner og tråd slangen gjennom drenering hullet slik at 1-2 inches i potten. Fyll rundt slangen med silikon caulk. Legge steiner rundt slangen å skjule den.

•Fyll med vann og PLUG IN - etter passende tid for silikon caulk tørke, det vil være tid til å fylle din utendørs fontene med vann og koble den til. Fyll vannet like før det stiger over steinene. Se på hvordan vannet renner, må du justere?

• Landskap og nyte - nå er å legge til vann planter og landskapet å din utendørs fontene å bakgård innstillingen. Enten du har opprettet en stilig fontene for et dekk eller en jordnær fontenen som nesten forenes med en hage, nyte vannet og føle stolthet i din hjemmelaget utendørs fontene fra en pott.

Tips og advarsler

  • Vurdere å opprette et tema for din fontenen fra begynnelsen og velge hvert trinn som passer til ditt tema.
  • Holde andre potten rett for en ringvirkninger effekt og vippe den for fossen lyd.