Hvordan lage en utendørs dusj Base

March 11

Hvordan lage en utendørs dusj Base

En utendørs dusj base har tre grunnleggende krav. Det bør være komfortabel på føttene, renne godt og motstå råtner. En miniatyr kvadrat dekk bygget av værbestandig trelast er en enkel og rimelig prosjekt som kan gjennomføres på bare et par timer. Dekk er i hovedsak en firkantet tre ramme med terrassebord styrene knyttet til opprette en etasje. Smale hullene mellom terrassebord styrene lette drenering. En bjelke-type bjelke støtter terrassebord planker midt på plattformen.

Instruksjoner

•Vri spisst så blad 45 grader til venstre og lås på plass. Angi en 2 x 6-tommers planke i tabellen så med sin 6-tommers flater loddrett. Holder planken fast mot guide gjerdet, klippe av den venstre enden av bjelken.

•Measure og mark planken lengste side 44 tommer. Rotere sagblad til 45 grader til den til høyre for sentrum og lås på plass. Angi trimmet planken i tabellen så med sin 6-tommers flater loddrett. Holder planken fast mot guide gjerdet, trimme den andre enden av bjelken. Slutten kutt er konvergerende, ikke parallelle. Måle, merke og kutte tre flere brikker med samme dimensjoner som først. Disse brikkene brukes til å konstruere rammen av dusj-plattformen.

•Assemble rammen på flatt underlag, og med kjegleformede hjørner som en bilderamme. Har en assistent til å holde den første kjegleformede hjørnet sammen som du installerer en hjørnet seler på innsiden av det første hjørnet av rammen. Plasser braketten L-formet i en innvendig hjørne av rammen. Bruk en drill og kjøring litt for å feste braketten til rammen med belagt terrassebord skruer. Gjenta for å knytte hjørne brakettene til de resterende tre indre hjørnene av rammen.

•Measure avstanden over midten av montert rammen. Angi spisst så til 90-graders kutt. Mål, merke og klippe en 2 tommers-x 6-tommers planke til denne dimensjonen. Test passer trimmet planken ved å plassere den i midten av rammen. Center støtte planken bør passe perfekt mellom rammer medlemmer uten å forårsake bukker av trelast. Hvis det er litt for lang, barbere av ene enden, bruke spisst så. Hvis er er litt kort, forskjellen vil bli endret av bjelke kleshengere.

•Measure og merke av to motsatte rammer medlemmer. Skyv en bjelke hengeren på hver ende av center støtte planken. Plass de planken og bjelkelag kleshengere i rammen, justere midten av planken center linjene på rammen. Støtte hyller i bjelke hengere skal ved siden av flat arbeidet overflaten. Skru bjelke hengere først til rammen og center støtte planken. Hver stålplate skal være festet til en planke med minimum fire skruene.

•Measure, merke og trim 5/4-tommers terrassebord planker. For et rent utseende, trim plankene 40 tommer. Hvis du vil opprette en litt større plattform, kan plankene trimmes 46 tommer. Rammen vil tilstrekkelig støtte en 3-inch overheng i hver ende. Idet du trimme plankene, lå på rammen vinkelrett center spenne ca 1/4 tomme fra hverandre.

•Stop skjæring når du har nok terrassebord planker å dekke rammen. Inspisere kutt endene av plankene. Snu terrassebord styrene slik konkave Ringenes treet møte rammen. Ordne plankene på rammen slik at de parallelle og ca 1/4 tomme fra hverandre. Lang kantene av plankene kan utvide opp til 1 tomme forbi den ytre kanten av rammen.

•Plasser yardstick i sommerhalvåret styrene. Skriv en blyant linje i styrene til å angi skruen posisjonene. Skruene skal passere terrassebord styret, deretter inn i midten av innramming. Dette trinnet er ikke strengt nødvendig, nøyaktig justerte skruer gir et profesjonelt utseende til ferdig prosjekt. Fest terrassebord styrene til rammen med skruer jevnt fordelt, ikke mer enn to inches hverandre.