Hvordan lage en urt hjell

May 27

Hvordan lage en urt hjell

En hurtigtørkende rack er et avgjørende element for alle som foretrekker å tørke sine egne urter hjemme. Tørking urter hjemme kan spare mye penger siden butikken kjøpte krukker av tørket urter kan være dyrt. Å ha urter på hånden vil også spare deg en siste minutt tur til dagligvarebutikk. Kjøpe en urt hjell kan også være kostbart, men du kan lage en hjemme med noen elementer du sannsynligvis allerede har liggende rundt huset.

Instruksjoner

•Fjern papp støtte og glass fra bilderammen. Plass papp støtte på toppen av skjermen og mark rundt med en markør. Dette sikrer at skjermen passer rammen. Kutt skjermen langs merkede. Det bør måler 11 inches av 8 inches.

•Sett stykke skjermen til en side av bilderamme midtstille den på toppen av rammen og stifte det på hver side. Stifter i hjørnene, for å holde dem fra curling opp.

•Glue en liten tre blokk til hvert hjørne på én side av rammen. Dette vil gjøre bein for stativet slik at luften vil sirkulere rundt urter de tørr. Hvis gjør flere rack, vil disse etappene hvile over en annen. Tillate limet på urt hjell tørke helt før du plasserer urter på den.

Tips og advarsler

  • Barnas tre brev blokker kan brukes som Ben for stativer og er mye billigere enn å kjøpe treklosser fra jernvarehandel.