Hvordan lage en treet vokser raskt

March 2

Hvordan lage en treet vokser raskt

Trær tilbyr en rekke fordeler for miljøet, inkludert filtrering forurensning, lage oksygen, resirkulering vann og gir skygge. I tillegg danner trær habitat for flere dyr, noe som gir dem ly. Trær krever omsorg for de første tre til fem år av livet. Som andre planter og dyr trenger de riktig næringsstoffer, sollys, vann og plass til å vokse.

Instruksjoner

•Match treet med tilgjengelig sollys. For eksempel hvis treet er et full-Søn tre, plante den der den mottar minst seks timer med sollys om dagen for raskest vekst. Kranen på et sted der den ikke får nok lys forbyr vekst og bloom produksjon.

•Plant treet i riktig type jord. Noen trær, som den bregne pine, foretrekker jord som er sand med leire, mens andre foretrekker rike jord blandet med kalkstein. Kranen er som er kompatibel med hjelper næringsstoffer absorbere raskere, øke veksten.

•Unngå trimme av skudd eller grener fra bagasjerommet når treet er ung. Skuddene tillate treet til å vokse raskere og skygge bagasjerommet, forebygge sunscald.

•Lag en haug av smuss rundt bunnen av treet. Ofte kalt "vann ring", haugen leder vann til røttene rundt treet og oppfordrer ytre vekst. Vann ring varierer fra 1 tomme i høyden for mindre trær opptil 1 fot for større trær eller trær plantet på en skråning. Haug mulch rundt treet. Dette bidrar til å hindre forverring av ringen og sparer fuktighet, å hjelpe treet nå modenhet raskere.

•Et treet for å hjelpe den vokse raskere. Trær krever vann for å lage mat. Vanning tidlig på dagen eller sent på kvelden når solen ikke peiling, hjelper redusere stress på treet som kan langsom vekst. Kontroller at røttene er mettet ved å vanne dem direkte.

•Fertilize treet basert på treet og jord behov. Vurdere å ha en jordprøve til bestemme næringsstoffer din jord mangler. North Dakota State University landbruket nettsteder sier at løvtrær krever vanligvis gjødsling hvert to til tre år og evergreens mindre ofte.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en jord eksempelkode kit på din lokale jernvarehandel eller anlegg barnehager.
  • Unngå over vanning eller gjødsling treet. Dette forårsaker skade og føre til dø.