Hvordan lage en treet vokser i Louisiana

September 30

Epletrær dyrkes med hell i Louisiana ved hjelp av høyre planting og voksende prosedyrer. For eksempel velge et apple tree utvalg passer til det varme klimaet i Louisiana som ligger i USDA hardførhet soner 7 til 9. Epletrær krever eksponering for et visst antall timer under 45 grader F. vinteren å oppmuntre bud pause og frukt produksjon våren. Epletrær som er egnet for voksende i det nordlige USA vil ikke blir riktig i Louisiana.

Instruksjoner

Kjøp Epletrærne i Louisiana i høst og senvinteren når de er sovende. Kjøp 1 år gamle trær, eller pisker, med en sunn rotsystem.

Apple tre varianter som vil vokse og produsere frukt i varmeste kystregionene av Louisiana, eller USDA hardførhet sone 9, "Molly's Delicious," "Anna" og "Dorsett gull" varianter. Ozark. gull, "Stayman Winesap", "Molly's Delicious," "Gala" og "Granny Smith" er passende for USDA hardførhet soner 7 og 8 i Sentral- og Nord Louisiana.

Selv om noen Sorter anses self-fertile og trenger ikke en pollinator for frukt produksjon, økes produktivitet hvis en annen rekke er plantet i 25 fot å gi deling.

• Velg et sted å plante epletrær som er godt drenert og får minst seks timer med sol hver dag. Trær vil ikke blir riktig i skyggefulle steder. Plass trær 25 fot fra hverandre for å sikre fullstendig pollinering og maksimal frukt produksjon.

•Dig et hull med en spade som er stor nok til å imøtekomme rotsystemet av hver apple-tre som er plantet. Alle kommersielt produsert epletrær har en koffert podet på en rootstock. Pode, eller union bud, ligger ovenfor rotsystem og er et enkelt identifisert misdannede eller hovne område ved foten av stammen. Plante treet dypt nok som bud unionen er like over jorda linjen, men ikke mer enn 1 tomme over jord linjen. I noen tilfeller finnes det to bud fagforeninger. I denne situasjonen, plante treet dypt nok til at bud unionen ligger nærmest rotsystem er plantet like under overflaten.

•Legg vann til beplantning jord som planting hullet er fylt med jord å sikre god jord rot kontakt og ingen luftlommer er dannet. Ikke Legg noen gjødsel eller jord endringer til jord samtidig slik at treet kan tilpasse til innfødte jord.

•Apply et 2-tommers lag mulch rundt foten av treet i en radius på 24 tommer. La et 2-tommers gap mellom treet og mulch slik mugg ikke spre fra råtnende mulch til treet. Mulch sparer fuktighet og forhindrer konkurranse fra ugress.

•Prune en nylig plantet apple treet begynner tidlig i den voksende prosessen. Umiddelbart etter planting, sviske treet tilbake til en 24-30 inches. Dette tvinger lemmer å vokse under kuttet og danne et stillas forgrening system. Beskjæring etter planting oppfordrer også, treet for å utvikle en sunn rotsystem.

•Et apple trær hver uke om nødvendig i vekstsesongen simulere 1 tomme nedbør per uke. Ikke over mette jord eller tillate treet sitte i vannfylte jord som vil råtne rotsystem. Holde vann hvis det er en lengre regnvær og vinteren med mindre vinteren er usedvanlig tørre.

•Fertilize regelmessig med en høy nitrogengjødsel med en gjødsel rasjon av 21-0-0. Aldri bruk gjødsel nærmere enn 9 tommer stammen på treet. Dryss en kopp gjødsel rundt foten av treet en måned etter planting. Andre året spre en kopp gjødsel rundt foten av treet i mars, April, mai og juni. Tredje året, gjødsle på samme tid, men øker til to kopper hver gang. Tredje år øke tre kopper hver gang du gjødsel i mars, April, mai og juni.

Etter år fire, gjelde en halvkilo gjødsel for hver tomme av trestamme diameter blomsterknopper begynner å åpne. Legge til et annet program en måned senere hvis ny vekst ikke var minst 12 inches året. Ellers er ett program tilstrekkelig. Tilsett vann til jorden rundt treet etter gjødsel programmet så gjødsel soaks i jorden.