Hvordan lage en Tree armen gitter

July 19

Hvordan lage en Tree armen gitter

En gitter er et crisscrossed rammeverk med strimler av materiale (eller opphav), som planker eller grener. Den kan brukes for dekorative formål, personvern skjermer, trellises eller arbors, fekting, vind pauser og så videre. Når du arbeider med grener er det vanskelig å fylle en gitter for privatliv, men du kan kutte eller endre avdelinger å lage en tykkere, flatere overflate. Selv om disse instruksjonene for hvordan du gjør en grein gitter, kan nesten materiale brukes på denne måten for å gjøre noen gitteret.

Instruksjoner

•Velg grener som er alle like i størrelse, form og lengde. Av opphav kjører motsatt måter og fast sammen, så en tilsvarende størrelse er viktig. Også velge fire (eller mer avhengig av prosjektet) større grener for rammeverket.

Prøv å bruke en ganske fleksibel, forfall-motstandsdyktig tre for maksimal levetid på din gitter. For eksempel rødt sedertre er værbestandig og frastøter insekter, og bjørk er fleksibel og støt-motstandsdyktig til ulike klimaendringer.

•Plan fremover. Bestemme hva din gitter blir brukt (personvern gjerde, støtte planter eller vines, som vinden skjermen, etc.). Avhengig av bruksområde av gitteret, kan opphav legges diagonalt, vertikalt eller horisontalt, varierende mellomrom mellom strimler. Manipulere eller skjær avdelinger å lage de optimale tre opphav for gitteret du vil opprette.

•Start legging din grener i motsatt retning og kryss og tvers dem for å gjøre en kurv veve stil mønster. Dette vil styrke din gitter og gi ønsket struktur. Nagle opphav sammen om nødvendig å gi permanent støtte. Hvis du bruker større grener gjøre en gitter gjerde, bruker bakken for å støtte og skape veve mønster.

•Skjære grenene i endene til ønsket lengde så din gitter passer ønsket rammen. Bruk større grener eller planker fikse kantene på din gitter. Hvis du oppretter en større gjerde (som i bildet over), bruke tau å tjore opphav sammen og holde netting i stedet.

•Treat tre eller tre grener med fugemasse, weatherproofing eller maling, om ønskelig. Dette vil gi ekstra beskyttelse mot elementene eller insekter og en fin presentasjon.

•Gjenta ovenfor til så mange deler av gitteret som ønsket.

Tips og advarsler

  • Noen ganger gitter legges til toppen av en eksisterende gjerde for dekorative eller personvernhensyn. En grein gitter ville være passende for denne situasjonen.
  • En annen måte å opprette en grein gitter er å bruke grenene bare for rammen og annet materiale (som tre eller tau) for crisscrossed center. Siden tau vil ha mye mindre styrke enn tre, ville en gitter laget med tau være mer passende for bruk i en hage å støtte planter som pole bønner, agurk eller forskjellige vinranker.