Hvordan lage en tre Wall hylle

October 14

Hvordan lage en tre Wall hylle

Bruke din egen håndlagde hyllene er en tilfredsstillende måte å lagre og organisere husholdningsartikler. Du kan bygge tilpassede hyller å passe et bestemt område av din hjem eller å holde elementer med en bestemt størrelse. Hylle konstruksjon er enkel. Tillegg av en smal planke under sokkelen gir støtte for tunge gjenstander og muliggjør sikker installasjon. Dette prosjektet krever ingen verktøy eller avansert kunnskap om cabinetry og kan gjennomføres på en time eller to av nybegynner altmuligmann.

Instruksjoner

•Measure og klippet sokkelen planke til ønsket lengde. Lå planken på flatt underlag, oversiden opp. Måle og markere planken for braketten installasjon, 1/4 av planken, fra hver ende. Bruk en snekker square og en blyant til å tegne en linje over planken på hvert merke. Midlertidig plasser brakettene på planken så overflaten av braketten med nøkkelhullene er flush med ett hjørne av planken, og parentesene er sentrert på linjene. Merk planken, som angir plasseringen av brakettene.

•Fjern parentesene. Mål og mark stillinger for tre skruen-installasjon hull på linjene, jevnt plassert. Bore vinkelrett pilot hull gjennom hvert merke. Snu planken og bruke en snekker plassen for å tegne en linje gjennom pilot hullene på undersiden av sokkelen planken. Aktivere hylle planken kanten med baksiden av sokkelen på den flate overflaten. Plasser en hylle braketten mot undersiden av sokkelen planken, sentrert på linjen. Kontroller at siden av braketten med nøkkelhullet ikke er mot hylle planken.

•Hold braketten sikkert mot planken. Bruker en drill og kjører bit, skru sokkelen til braketten gjennom pilot hullene. Gjenta for å installere andre braketten. Bruke en blyant og målestokk, tegne en linje 3/8 tommer fra og parallelt bak kanten på oversiden av sokkelen, mellom skruene som holder brakettene på plass. Merk linjen om hver 5 inches. Bore vinkelrett pilot hull gjennom merkene.

•Measure og Merk avstanden mellom innsiden av brakettene. Kuttet en 1-ganger-4 planke til den dimensjonen. Lå sokkelen på et flatt underlag slik nøkkelhullene lå på overflaten og toppen av sokkelen vender mot deg. Sted 1-ganger-4 i klammeparentesene med den øverste kanten mot baksiden av sokkelen. Sett tuppen av en skrue i hver pilothull på sokkelen og hånd-sving akkurat nok til å hold skruene på plass. Holder 1-ganger-4 sikkert mot hylle planken, installere skruene.

Tips og advarsler

  • Tre dimensjoner gitt kan endres etter behov. Hyllen kan bygges større eller mindre, bruker parenteser som strekker seg ca 3/4 av bredden på sokkelen planken.
  • Når du installerer sokkelen, bruke en stud finder til å finne veggen studs og skru den 1-ganger-4 på stenderne.
  • Hvis hylle klammeparentesene er plassert på en hul del av veggen, bruk drywall ankere for sikker installasjon.
  • Litt brukt for boring pilot hull må være mindre i diameter enn marrowbones skruene.
  • For et ferdig utseende, bruke litt boltehull for å bore pilot hullene, så fylle depresjoner med tre kitt før maling.