Hvordan lage en tre søppel boksen

December 2

Hvordan lage en tre søppel boksen

En tre søppel boksen kan brukes til å holde og skjule papirkurven. Designen er enkel, og det er ikke så stygge som en vanlig plast papirkurven. En tre søppel boksen er holdbare, og du kan tilpasset bygge den passer i alle rom. Billig materiale brukes til å lage et søppel, og det kan gjennomføres på relativt kort tid. Bygge en for kjøkken, terrasse eller butikk.

Instruksjoner

•Skjære 1-av 4-tommers trelast i følgende størrelser med en sirkelsag: 8 brikker, 22 inches i lengde for foran og bak; 6 stykker, 22 tommer i lengde på sidene; 3 deler, 12 1/2 inches lang for undersiden. 2 stykker, 9 1/2 inches lang for bunnen fotfeste.

•Skjære 1-av 2-tommers trelast i følgende størrelser: 2 deler 14 inches lang for bunnen trim på foran og bak; 2 deler 12 1/2 inches i lengde for bunnen trim på sidene.

•Skjære 1-av 1 1/2-tommers tømmer i følgende størrelser: 2 deler 14 inches lang for toppen trim på foran og bak; 2 deler 12 1/2 inches i lengde for toppen trim på sidene.

•Arrange 4 forstk side ved side på en flat overflate. Legg et stykke bunnen trim flush med nedre kant av styrene. Fest trim styrene med en stifting gun og stifter. Legg et stykke topp trim 2 inches fra toppen av styrene og sikkert med stifter. Dette er frontpanelet. Gjenta for å bygge bakpanelet.

•Arrange 3 stykker side ved side på en flat overflate. Legg et stykke bunnen trim flush med bunnkantene og Midtstiller den i styrene. Fest trim styrene med en stifting gun og stifter. Legg et stykke topp trim 2 inches fra toppen, og Midtstiller den i styrene. Sikker med stifter. Dette er en Sidepanel. Gjenta for å bygge en andre Sidepanel.

•Plasser en Sidepanel i en 90-graders vinkel til frontpanelet med siden trim overlappende slutten av foran trim. Siden panelet styrene blir flush med den ytre kanten av frontpanelet styrene. Sikre paneler med kramper. Gjenta for å bli gjenværende sidepanelet og bakpanelet. Plass sammenføyde panelene sammen danner en firkant, og sikkert med stifter.

•Arrange 3 nederste stykker side ved side på en flat overflate. Sted et fotfeste stykke skyll med en slutten av styrene og sikkert med stifter. Knytte fotfeste i den andre enden i en lignende måte. Dette er det nedre panelet.

•La det nedre panelet i bunnen av søppel boksen. Plasser fotfeste så det er flush med den nederste kanten av boksen, og fest den med stiftene.