Hvordan lage en tre-fase sikringsboks

June 24

Hvordan lage en tre-fase sikringsboks

Gjør en tre-fase sikringsboks krever bruk av en sikring eller breaker boks som er spesielt populære for tre-fase strømsystemer. Når montert, din sikringsskapet må oppfylle strenge elektrisk standarder før de sendes av den lokale elektriske inspektøren, så pass på å se lokale elektriske deler lagre fagfolk om boksen rett breaker for dine spesifikke behov. I tillegg må du kjøpe tre-fase brytere for å fullføre jobben riktig.

Instruksjoner

•Åpne breaker box dekke bruker en flathead skrutrekker, og sett boksen montering mur og plassere den ved hjelp av et nivå. Bruke en markør å spore monteringshullene ligger på bakveggen av boksen. For betongflater, bore monteringshullene bruker en hammer drill og mur litt. Gjengede ankere inn i hullene, så sette dem ved hjelp av en hammer og en innstillingsverktøyet.

•Plasser boksen mot veggen, deretter Juster hullene i boksen med hull i veggen; bolt boksen i stedet bruker en ratchet og socket. Husk å nivå boksen før stramme helt. Sett inn tre-fase breaker i ett av sporene. Fest den med et flathead skrutrekker.

•Gjenta denne prosessen for så mange brytere som er nødvendig. Panelet bør utstyrt med makt bly terminaler og jording bar. Trefaset breaker panel er nå klar for strømledninger, kretser og jording kabler som skal installeres.