Hvordan lage en tre bane

February 9

Hvordan lage en tre bane. Legge til en tre bane i landskapet kan legge interesse og skjønnhet. Det er et par ting å vurdere, som den svært du bruke samt hvorvidt din område av landet opplever frost.

Instruksjoner

•Plan tre banen nøye, først på papir eller ved hjelp av et dataprogram. Tenk Pro og 3D Home Architect Landskapsarkitektur er blant beste. La fantasien være begrenset bare budsjettet, og terrenget selv. Bestemmer bredden på banen, og bestemme hvor og hvis du ønsker å variere at bredden.

•Consider legge til interessepunkter på tre banen når du oppretter dine planer. For eksempel tenke på å legge til en liten dam og en trebro spenner, som Monet's gardens på Giverny eller liten alkover der tre benker starter forbipasserende å sitte og beundre blomster eller lese.

•Look nøye for materialer når planen er ferdig. Tre du velger for tre banen er ekstremt viktig. Tre må ikke bare være trykkbehandlet, men har en oppbevaring.04. Dette nummeret viser til hvor mye konserveringsmiddel som brukes til å behandle tre. Regelmessig trykk behandlet tre er bare.25, og ikke ville være egnet skal brukes når du gjør en tre bane som hviler på bakken.

•Prepare bakken for banen ved å gjøre bakken som nivå som du kan. Fjerne det øverste laget av gress, og alle steinene under. Hvis du bor i et område hvor frost er et problem, kan du vurdere å bygge din vei litt hevet på jernbane bånd eller 3,5-tommers 3,5-tommers eller 5½ tommers av 5½ tommers trelast. Hvis du vil bruke løpere for å heve tre banen, kan du feste løpere i stedet ved å kjøre metall innsats på hver side av dem så de ikke skifte fra side til side.

•Lay terrassebord ned på tvers av banen. Hvis frost ikke er et problem, kan du gjøre dette direkte på bakken. Hvis et problem er frost lå terrassebord over løpere om en spiker bredde hverandre og spiker dem trygt til løperne.