Hvordan lage en tørr brønn for vann drenering

August 8

Hvordan lage en tørr brønn for vann drenering

Drenering problemer i et verksted eller hagen kan ha en rekke konsekvenser for sikkerheten og forholdene i hagen og huset. Stående vann overalt kan gi en yngleplass for mygg og andre insekter, det kan være en fare for fotgjengere, og det kan skade planter eller plenen gresset. Hvis stående vann i nærheten huset, kan potensialet for problemer være enda større, fra kjelleren flom skader på grunnlag av huset. En tørr brønn kan være en enkel og kostnadseffektiv måte å flytte at vann til et mindre ubehagelig sted og la den renne i bakken riktig.

Instruksjoner

Grave grøften

•Dig en grøft 2 fot dyp og bred nok til å holde plast avløpsrøret med et par inches klaring på hver side. Dette grøft skal lede fra vannet du drenerer til et lite sted på eiendommen hvor du kan grave den tørre brønnen, gatestruktur fra stående vann som mulig.

•Fyll nederst grøften med et par inches av grov grus.

•Sett den landskapsarbeid dreneringsrør på grus; da dekke med mer grov grus.

•Dekk mesteparten av grøften med topsoil over grus og erstatt torv, hvis det er plen hvor grøften har blitt gravd. La åpne slutten hvor den våte sted eller stående vann er og dekker ikke ennå slutten der du skal grave den tørre brønnen. Det er OK hvis grøften fylles med vann før du har gravd din tørr brønn.

Grave den tørre brønnen

•Dig hull ca 4 fot i diameter og 4 fot dypt på utsalgsstedet (den lave enden) i grøften. Vann vil sannsynligvis starte rushing i den tørre brønnen som du graver, men dette er fin, det vil ikke sitte avdekket for lenge.

•Fyll nederst 2/3 av brønnen med store steiner, hvis tilgjengelig, eller grus, hvis ikke.

•Fyll alle bortsett fra de siste par inches av den øverste 1/3 av brønnen med grus.

•Dekk brønnen med topsoil. Du kan selv plante grunne forankret ettårige over brønnen, bare være sikker ikke for å plante noe med dype røtter, som de vil stige og begynne å fylle opp brønnen, og det vil ikke holde så mye vann.