Hvordan lage en Tiki baldakin

October 31

Hvordan lage en Tiki baldakin

En tiki baldakin har slik en enkel konstruksjon at du kan bygge din egen hjemme for en brøkdel av kostnadene ved å kjøpe en i en butikk, som du må montere uansett. Den kan brukes til å dekke et piknikområde, patio eller andre steder du trenger skygge. Foruten naturlige materialer som finnes i din egen bakgård, er alt annet du trenger solgt inexpensively til enhver oppussing eller utendørs forsyning butikken.

Instruksjoner

•Measure tolv 1 1/2-inch-thick rett treplugger eller rett treet grenene til om 7-fot lang og skjær dem med en håndsag.

•Arrange fire 7-fots lange polakkene på bakken i form av en "x", med endene i midten overlapper hverandre. Piske de overlappende endene sammen med tau. Sørg for å binde dem for hardt som de polakkene trenger å kunne Skråstill nedover diagonalt til toppen av teltet.

•Prop midten av bundet polakkene opp ca 7 inches av bakken og la endene av polakkene berører bakken. Ordne de andre fire stolper i et torg med avsluttes møtet ytre endene av bundet polakkene som utgjør "x" dannelsen. Pakk tau rundt begge endene tett og binde hvert hjørne sammen. Stram midten av polakkene i "x" dannelsen av innpakning en lengde av tau rundt dem og binde det med en dobbel halvstikk knot.

•Tie ender 8-fots lange stenger til hvert hjørne av torget, så som 8-fots lange polakkene utvider ned fra hjørnene. Dette er polakkene som vil støtte toppen av tiki kalesjen og la folk til å gå under den.

•Measure en 7-fots kvadrat på bakken der du vil tiki kalesjen og merke hjørnene av torget på bakken med en stein. Plukke opp hver klippe og grave en 6-tommers-dyp, 1 1/2-tommers bred hull i bakken der hver klippe var. Plasser endene av støtte polakkene hullene og pakke løs smusset rundt polakkene å forankre dem i. Nå står rammen opp.

•Glue tørket gress eller ugress til en side av en 8-fots kvadrat tarp med vann bevis møbeltrekk limet. Vent klokken 12 limet tørke helt. Drapere gress tarp over toppen av tiki kalesjen, og kontroller at det er sentrert. Kantene av tarp henger litt fra kantene på rammen.