Hvordan lage en tidsplan for frokost

September 30

Hvordan lage en tidsplan for frokost

Hvis du føler løp så snart du våkner opp og ønsker å få en bedre håndtak på morgenrutine, kan du vurdere å sette opp en tidsplan for frokost å sikre det første måltidet av dagen går som smurt. Implementere en frokost tidsplan for ditt hjem kan eliminere gjetting hva å tjene og usikkerheten om hva som er tilgjengelig på pantry hyllene. Hele familien kan være involvert i å lage en tidsplan for frokost.

Instruksjoner

•Hang en månedlig kalender på en vegg på kjøkkenet. I helgen, skriv ned hva du vil tjene til frokost hver morgen i den kommende uken. Knytte et stykke bånd rundt en markør, og lim gratis slutten av båndet til bunnen av kalenderen, slik at du slipper å bruke tid på jakt etter noe å skrive med.

•Plasser et notat pad med magnetiske tilbake til forsiden av kjøleskapet. Når du har opprettet listen frokost, gjennom menypunktene du har skrevet på kalenderen og skrive ingrediensene du trenger for dem på notatet puten. Ta denne listen med deg til butikken når du gjør din helg shopping.

•En liste pantry elementer som du kjører lavt på eller som få brukt opp under frokost forberedelse på notatet puten så du huske å kjøpe dem din helgen shopping tur.

•La et tomt område på bunnen av hver kalenderdag for familiemedlemmer kan skrive i notater for deg. Eksempler kan være et notat fra barnet sier, "Liker ikke rosiner i havregryn", eller fra din ektefelle sier, "vil ikke være til frokost onsdag morgen."

•Endre menyelementene uke til uke slik at maten servert blir ikke monotont til dine familiemedlemmer. Dette vil holde dem ser frem til deres frokost.

•Få barn involvert med menyen planlegging, hver helg, sitte ned med små og be om innspill som du skriver ut ukeplanen. Dette kan bidra til å sikre de ikke klage om hva de er servert og gjøre dem glade for å få om morgenen, som de føler med i tidlig morgen rutine.