Hvordan lage en tabell med gamle dører

September 14

Hvordan lage en tabell med gamle dører

Transformerer en gammel innerdør i en sjarmerende tabell krever noen grunnleggende trearbeid ferdigheter og et utvalg av snekring verktøy. Den siste og etterbehandling teknikker du skal reflektere din personlige smak og utfylle ditt eksisterende innredning. Når det gjelder feste Ben, har du flere stiler og alternativer tilgjengelig, men til slutt hvilken type du velger bør ikke bare med din tabellutformingen. Det bør bo i ditt ferdighetsnivå. Skissere noen borddesign før begynnelsen slik at du har en klar idé om hva slags tabell betters passer dine behov.

Instruksjoner

Forberede gamle døren

•Fjern alle uønskede trim med flat-skrutrekker, meisel eller Lirk bar. Arbeid nøye for å unngå å sette huljern i veden overflaten av døren. Bruk en skrutrekker eller drill fjerne doorknobs og hengsler.

•Determine dimensjoner for tabellen ved å måle området i tabellen vil gå og det vil tjene formålet. Bruk en sirkelsag for å klippe døren for å reflektere målene.

•Sand overflaten av døren med grov-korns slipepapir (100-140 grus) fjerne overflaten feil. Hvis døren har maling på den, kan du sand maling av eller bruke en kjemisk remover. Tørk bort sagflisa med en tack.

•Fyll noen hull med tre kitt jevn ferdig og følge opp med en annen sliping med fine-korns slipepapir (150-180 grus). Denne prosessen kan hoppes over hvis du ønsker en rustikk utseende. Tørk bort støv og bruk en veldig fin-korns slipepapir (220-280 grus) for å glatte hele stykket.

Bearbeiding og festing bena

•Prepare tabell Ben med sandpapir hvis de ikke er i god stand. De bør ha samme endelige tekstur som tabletop.

•Start døren over, utsette sin undersiden. Måle plasseringen av tabellen beina og merke tabellen. Merk ønsket dybde borekronen av emballasjen maskeringstape rundt litt for å unngå boring gjennom overflaten av tabellen.

•Sett bena. Avhengig av maskinvaren du valgte, kan du trenger å bore hull for braketten skruer. Den enkleste måten å legge beina er å skru treklosser på bena og skru blokkene i bunnen av tabellen.

•Return tabellen til stående posisjon etter stabilitet. Justere etter behov. Dekorere og avslutt etter din konseptskisser.

Tips og advarsler

  • Legg til molding eller trimme til undersiden av tabellen. Øke stabiliteten ved påføring trim beina og tabellen. Du kan bruke en bla så eller puslespill for å opprette buet detaljer i sidene. Herfra kan du male eller flekken tabellen å matche ditt eksisterende innredning. Alltid følge opp med to strøk av beskyttende polyuretan. For å holde din tabellen ser nye, umiddelbart tørke opp søl med en ren klut.
  • Alltid arbeide på en plan overflate og i et godt ventilert område å unngå innånding sagmugg og stripping eller forsegling kjemikalier.
  • Når maling eller lakk, må du følge retningslinjene fra produsenten for en finish. Unngå å bruke polyuretan i høy luftfuktighet temperaturer siden fuktighet vil fange under produktet og skape hvite flekker.