Hvordan lage en sveiser skjøteledning

February 29

Hvordan lage en sveiser skjøteledning

De fleste sveisere er bærbare, men kommer med 8 - til 10-fots lange strømledninger som begrenser deres bruk, så en skjøteledning kreves for å utvide sin rekkevidde. Ved hjelp av høyre ledningen kan håndtere spenningen og gjeldende krav til sveiser er avgjørende. Ledningsnett din egen skjøteledning kan du produsere en ledning av riktig lengde og elektriske egenskaper å møte dine spesifikke behov. Det også koster mindre enn å kjøpe en.

Instruksjoner

•Disassemble to nye plugger. Festene er skruer eller klipp. Skru ut skruene eller Lirk av klipp med en elektriker skrutrekker, plasser toppen av det plugg, og skruer eller klipp, til side på et sikkert sted.

•Feed tilstrekkelig lengde av ledningen gjennom huset i hver plugg å arbeide på enden av snoren uten plug hus i veien. Bruk en kniv til å kle de siste 2 inches av ytre isolasjon fra hver ende av ledningen til avsløre personlige ledningene. Ikke skade den interne wire isolasjonen når du gjør dette.

•Bruk en kniv til Bart den siste 1/4 tommen av hver ledning. Tvinn sammen hver bunt av eksponert wire filamenter stive dem og lage en stang.

•Sett ledningene til plug terminalene. Skjøteledning må bruke polarisert ledningsnett så vær forsiktig og sjekk din forbindelser. Husk, "hot" svart eller rød ledningen går til messing terminalen, "nøytral" hvite ledningen til sølv terminal og du knytter de nakne eller grønn dekket jording wire til terminalen merket som GND.

•Beskytter terminal tilkoblinger mot blir dratt løs fra pluggene ved montering ledningen i ledningen grep. Bekrefte at de er stramme og ledningen er sikker og deretter erstatte bolig på hver plugg. Fullføre en visuell inspeksjon av ledningen ser etter noen utilsiktet kutt eller skade på isolasjon eller plugger. Er klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale og nasjonale elektrisk regler før du gjør din egen sveiser skjøteledning. Noen områder har bestemte retningslinjer og lovgivning angir ledningen og plugger du kan bruke.
  • Sjekk alltid en skjøteledning før du bruker den. Hvis det er noen tegn på skader, erstatte eller reparere de berørte delene før du bruker den.
  • Begrense lengden til hva som kreves. Lengre ledninger generere mer varme og er er en unødvendige "tur" fare i verkstedet.
  • Elektrisitet kan forårsake brann, skader og død. Hvis du er i tvil, ikke påta seg "gjør det selv" elektriske prosjekter. Kontakte en kvalifisert elektriker eller skaffe en kommersielt produsert skjøteledning.
  • Alltid bruk en forlengerledning vurdert minst tilsvarer maksimal belastning fra sveiser. En overbelastet ledning blir varm og kan ta fyr.