Hvordan lage en suge grop

May 4

Hvordan lage en suge grop

Kraftig regn kan presentere problemer for huseiere, og ikke bare de i lavtliggende områder. Et lite sted inne gården, for eksempel kan bli en midlertidig dam som kan vare i dager, eller vannet kan sikkerhetskopiere til en kjeller eller hjem selv. En suge grop ville lette et problem, som det tillater vannet renne fra der det er uønsket til et lagringsområde. Dette saturates sikkert og gradvis tilbake i vannet bordet. Å gjøre en suge grop er arbeidsintensiv hvis du graver den for hånd og spade, men en liten Traktorgravere du vil fullføre grave på noen få minutter.

Instruksjoner

•Excavate en kube i bakken som er 3 fot til en side. Grave hullet fra lav, våt området og hvor det er liten tilgang til folk. Du må kanskje variere grav størrelsen tilgjengelige rom og type jord du arbeider i.

•Excavate en 1-fot-dypt og seks-tommers bred grøft fra området med overdreven vann for å suge gropen. Grøften bør skråningen 1/4 tommers for hver 10 fot i lengde slik vann avløp mot gropen. Grøften skal slutte der suge gropen begynner.

•Dekk veggene i utgravningen slik at skitt ikke fylle innover til pit. Alternativene omfatter bygging blokker eller en sement crepe.

•Stack blokkene oppå hverandre rundt den utgravde området, gjør en firesidede kammer. Du trenger ikke å mørtel sammen blokkene. La nok plass mellom to av blokker for å tillate tilgang ved dreneringsrør. Fyll i rommet mellom utsiden av betong blokker og kantene av utgraving med jord og tamp den.

• Hånd-tamp smusset på veggene, så det er solid og stabil. Bland sammen 4 deler av sement, 1 del av sand og nok vann for å lage en tynn blanding som en pannekake batter. Murskje dette over skitt veggene av grop i et tynt lag, forlate en åpning for avløp røret. La crepe sement tørr grundig.

•Lay 6 inches av sand eller grus på bunnen av gropen. Nøyaktige mål eller utjevning er ikke nødvendig.

•Fyll suge gropen med steiner av ulike størrelser, ta vare å ikke skade noen crepe sement. Ikke tett pakke pit, som hindrer vannstrømmen nedover. Steinene bør være av tilstrekkelig å holde betongkloss veggene skyver innover. Toppen av fjellet skal like nedenfor der dreneringsrør inn.

•Fyll drenering grøft med 2 inches av grus, omsorg at den nedadgående skrå er beskyttet.

•Still en PVC dreneringsrør på grus, perforert side ned. Røret skal utvide i midten av gropen. Fyll grøften med jord og flate den ut litt høyere enn eksisterende jord. Jord vil utligne nedover.

•Plasser store, flate steiner under slutten av røret i gropen. Denne utbetaler vannstrømmen og hindrer erosjon av bergarter nedenfor.

•Dekk toppen av gropen med et stort stykke metall eller kryssfiner. Plassere to eller tre betongblokker eller andre tunge gjenstander på dekselet for å sikre barn ikke åpnes utilsiktet gropen. Eventuelt skjule gropen legge ned flere lag av plast gressmalingsklaffen og dekker det med skitt. Plante gressfrø eller andre grunne forankret planter på toppen av gropen. Merk plasseringen slik at du kan finne det igjen hvis nødvendig.