Hvordan lage en støpeform for en konkret brann Ring

August 19

En brann gropen kan legge estetisk verdi til outdoor living space, og kan gi en kilde til varme når du slapper utenfor i de kjøligere månedene. Du kan også bruke en brann gropen for steking bål fare som pølser og marshmallows. En konkret brann pit ring gir en lite vedlikehold barriere for å inneholde brann og forhindre skader fra forbrenning. Bygge en konkret brann pit ring er en relativt enkel oppgave som du kan fylle i en helg.

Instruksjoner

•Determine diameter og tykkelsen på brann pit ring med et målebånd. Ringen bør være minst 5 tommer tykk for optimal stabilitet og sikkerhet.

•Skjære en del av bender styret til ytre omkretsen av brann pit ringen, pluss en ekstra 4 inches, med en stikksag. Du kan bestemme ytre omkretsen ved å multiplisere halvparten så stor diameter med 3.1416, og deretter multiplisere resultatet med seg selv. Skjær en ekstra del bender styret til indre omkretsen av ringen, pluss en ekstra 4 inches, bruke den indre diameteren for å beregne omkretsen.

•Bend den ytre og indre bender board deler i sirkler, og overlapper endene 4 inches. Kjøre neglene gjennom overlappende deler av bender styret, med en hammer, sikre skjemaene.

•Midtstill indre skjemaet i ytre form i ønsket plassering av ild gropen. Kjøre tre innsatsen i bakken med en hammer langs utsiden av ytre form, og langs innsiden av den indre form. Innsatsen holder de to sirklene bender styret på plass når du støpe i rommet mellom dem.

Tips og advarsler

  • Kontroller at bakken er nivå med en snekker nivå før helle betong brann ringen.