Hvordan lage en stol av gress

October 1

Når du stargazing natten eller slappe av under et tre, kan kule gresset være en komfortabel overflate. Hva om gresset magisk steg opp i form av en stol under du? Har best fra begge verdener ved å opprette en stol innebygd i plenen. Denne gress stolen ser ut som en naturlig forekommende liten ås som skjer for å ta form av en plass. Ligg på solfylte dager eller nyte en drink under stjernene vugge i en myk, grønne teppe. Du kan bygge denne stolen i en våren ettermiddag og bruke det i uker.

Instruksjoner

•Fjern gresset og ugress fra din gårdsplass der du vil gress stolen å vokse. Plassere stolen i åpne hvor den vil få minst seks timer med sol hver dag. Nivå bakken på webområdet stol med en spade og nivå.

•Plasser en base av murstein danner en firkant eller et rektangel større enn ønsket ferdig stolen. Eventuelle formen til stolen vil være på en liten ås med en stol-formet depresjon, så gjøre "foten" større enn faktiske stolen. Sted klossene i et rutenettmønster med hullene grossist.

•Kontroller et lag av murstein med et rutenett som er litt mindre enn base nivå. Legge til flere lag til overflaten av mursteinene er ca 3 fot opp fra bakken. Sitte i stakken som et eksperiment for å se hvor behagelig høyde. Legge til eller trekke murere for å nå et behagelig høyde for kroppen din. Husk på at setet vil være 6 inches høyere enn murstein haugen.

•Build opp C form av mursteinene rundt tre sider av stolen overflaten med to mursteiner lagt side ved side. Dette blir armene og baksiden av stolen. Holde murstein flatt med hullene grossist.

•Dekk hele strukturen med en 6-tommers lag av skitt. Holde intakt men glatt grunnform av kantene inn avrundet åsene. Pakke ned jord forsiktig for å holde den i form.

•Dekk hele overflaten av stolen bakken med et tykt lag av gressfrø. Be din hage senter å finne mange gode gress designet for trafikk i ditt geografiske område. Skvette vann på alle frø.

•Et gressfrø daglig. Bruk en mister dyse på slange for å unngå å forstyrre frø. Holde gresset vel vannet selv etter det spirer.

•Sitt på gress stolen uten klipping eller klippe gresset. Haugen ville ligne en gresskledd bakke, og lange gresset bladene gir et mykere sete.

Tips og advarsler

  • Patch gresset for hver våren å holde bakken dekket i et tykt lag av vekst.