Hvordan lage en stinkende septisk avløp lukt bedre

June 2

Kloakk er en lukt som er nesten universelt hånet av mennesker. Det kan også forårsake kvalme i sterk doser og mye omsorg brukes til å forhindre gjennomsyre steder av forretninger, restauranter og supermarkeder. Hvis du har en septisk avløp som forårsaker en skadelige lukt, bør du ta tiltak for å eliminere lukten før det blir verre. Gjør en stinkende septisk avløp lukt bedre krever bruk av deodorizers og desinfeksjonsmidler.

Instruksjoner

•Clear avløpet ved stuper det og legge til et avløp fjerne agent for å fjerne alle tresko som bidrar til septisk buildup. Drain må forbli ikke tettes å hindre lukt og avløpet fungerer.

•Fyll en bøtte med varmt vann blandet med flere dråper oppvaskmiddel i septisk avløpet. Dette hjelper spyle ut avløpet, og kombinasjonen av ferskvann og såpe bidrar til å eliminere og dekke opp lukt fra kloakk.

•Dump en kopp hvit eddik i avløpet. Eddik er en naturlig desinfiserende og deodorizer som både drepe bakteriene som fører til lukt og også spre lukt etter bakterier er drept.

•Sprinkle natron ned i avløpet. Natron absorberer lukt og også danner et fizzing rengjøringsmiddel når blandet med hvit eddik. Resultatet bidrar til å rense og fjerne lukt din avløp.

•Fjern avløpet dekke og rense den med såpe og varmt vann. Bruke scrub pensel til å manuelt fjerne noen slam som bidrar til septisk lukt. Bruke hansker for å hindre bakteriell forurensning.