Hvordan lage en stein-Look uteplass med betong

September 28

Hvordan lage en stein-Look uteplass med betong

Den teksturer og naturlig irregulær form i en stein uteplass er visuelt tiltalende, men stein terrasser er dyrt og vanskeligere å installere enn betong terrasser. Selv om de er vanligvis tenkt som vanlige grå plater, kan betongen ta på en stein-aktig utseende hvis du bruker frimerker. Frimerker må trykkes våt betong i 15 minutter å helle betong. Du kan velge mellom frimerker som ser ut som Brostein, sandstein, skifer og en rekke andre naturlige stein utførelser.

Instruksjoner

•Outline patio området med landskapsarbeid maling, og grave ut bakken i disposisjonen til et nivå areal som er 4 inches dyp, ved hjelp av en spade.

Sette inn en konkret ramme rundt interiør grensen av området med fire 1-tommers med 6-tommers styrene. Fest styrene med 2 ½ tommers skruer på hver ende.

•Legg ekstraseng med 3-tommers motorveien grus over gulvet av uteplassen. Tamp overflaten med en forfalske til steiner motstå kraften. Uregelmessige former av motorveien grus passer sammen når du legge trykk, og lette drenering når terrassen er bygget.

•Arrange betong stempler ved patio området i rekkefølgen du vil sette dem. Legg merke til hvordan de låses sammen for å sikre felles linjer vil være rett.

•Kontroller betongen på et blandebatteri til en skinnende grå farge og tannkrem-lignende konsistens. Støpe over grus, sprer det ut med en hakke. Når den helles, trykk og dra en 2-tommers med 4-tommers styret over overflaten for å jevne den ut.

•Trykk på den første stempelet i betongen i hjørnet der du først helles betong. Fortsett å trykke frimerker etter mønster til overflaten er fullført. Kontroller justeringen av hvert stempel før du trykker den i overflaten.

•Fjern frimerker ved å løfte dem rett opp av håndtakene, være forsiktig med å dra stempelet på overflaten.

•Dekk betong med plast så det ikke tørke for fort. Etter to dager, beis betong med jordfarger til en naturlig stein farge. Bruke en blek farge til sjablongen Injiseringsmasse linjer og en mørkere, rikere farger for "steiner." Bruk to eller tre flekken farger for en naturlig variasjon.

•Seal betong med en konkret sealer etter det har kurert-vanligvis fem til sju dager etter at det har strømmet.