Hvordan lage en stein gå banen

July 15

Hvordan lage en stein gå banen

Stein gangveier og veier er et funksjonelt og decorative funksjon som forbedrer utseendet og nytten av din hage eller eiendom. Tilstedeværelsen av en bane hindrer trafikken i å gå over plenen og gjør riktig rute gjennom eiendommen tydelig for alle besøkende og beboere. Stein stier er laget av materialer som gi en passende walking overflate samtidig bevare et naturlig utseende. Gjør din egen stein gå banen krever noen grunnleggende mur verktøy og en god plan.

Instruksjoner

•Determine og merke omrisset av din tursti. Bruk en hammer til å kjøre tre innsatsen i bakken langs begge sider av disposisjonen banen. Knytebånd mellom hver innsats og dra fast. Skyv strengen ned sjakten av hver innsatsen til den sitter med overflaten av området.

•Bruk din spade til å grave en 8-tommers dyp grøft full bredde og lengde på dine tursti. Bruk din komprimator for å trykke ned jord på bunnen av din grøft. Plasser en 4-tommers lag med grus i grøften, og bruke din komprimator for å trykk den hardt ned.

•Fyll en 2-tommers laget av fin byggmester sand over din grus. Bruk rake for å glatte dette laget. Sand skal sitte ca 2 inches under omkringliggende hagen overflaten.

•Sett den første full 2 tommers tykke steinen ene hjørnet av banen. Bruke kanten disposisjon strengen til høyden på steinen. Hvis du vil angi steinen ordentlig, legge den på plass, og slå den frem og tilbake slik at den ligger i sanden litt. Bruk din gummihammer for å angi det fast på plass. Bruk ditt nivå for å sjekke at steinen sitter perfekt nivå fra foran til bak og side til side.

•Gjenta prosessen. Plasser steinene ca 1/4 tommers fra hverandre gjennom hele turstien. Bruk høyden på første stein og streng disposisjonene for å sikre en konsekvent høyde. Bruke ditt nivå for å sikre en rett overflate.

•Fyll linjene mellom brikkene dine med stein støv. Dryss støvet over din tursti, og bruke din kost for å spre den i alle felles. Bruk din hageslange våt støvet ned så det bosetter seg i sprekker og ikke fly rundt. Du må legge mer steinstøv stenger som den utligner.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid flateste siden av steinen som gangavstand.
  • Planlegge plassering av brikkene dine klokt, så du ikke igjen med klosset kanter eller vanskelig å fylle hullene.
  • Tunge steiner kan forårsake skader hvis de falt. Løfte steiner feil kan også forårsake skade.