Hvordan lage en stein blomst Planter boksen

June 1

Hvordan lage en stein blomst Planter boksen

En steinmur planter langs fronten eller en side av huset fungerer som et samlingspunkt i landskapet som forbedrer dempe utseende og inneholder voksende område for årlige og flerårige blomster. Ligger mot huset, legger planter også et varmt, innbydende og munter notat til landskapet. Hagearbeid i plantasjeeiere er også enklere enn tradisjonelle hagearbeid siden folk ikke må bøye lite for å gjerne planter. Avhenger opp på personlig preferanse, bygge en stein planter langs fronten av huset eller mot alle veggene for å legge til naturlige farger og dufter på utsiden.

Instruksjoner

•Mark området parallell til veggen av huset med kritt. Du trenger bare å merke en vegg foran planter, siden veggen av huset fungerer som ryggen. Avhenger opp på personlig preferanse, holde planter 1 til 1,5 fot høy og 2,5 til 3 fot bred. Legge 10 inches til ønsket bredde å gjøre plass til steinene før du merker linjen med kritt.

•Dig en 10-tommers bred og 6-8 tommers dyp grøft mellom kritt merke og vegg av huset. Tamp bunnen av grøften fast jord og gir en sikker og jevn fotfeste for steinene.

•Opprett hauger av samme størrelse fieldstones nær grøften tidsbesparende sammensetting. Sett den største stein for base i en haug, mellomstore steiner på midten av planter i en annen og de flateste eller tynneste fieldstones i tredje haug. Også haug uregelmessig formede eller små steiner separat for å bruke rundt hjørner og som fyllstoff mellom vegger.

•Form foten av stein planter med største steinene. Lavere steinene i grøften, fra ett hjørne til den andre, kantene på tilstøtende steiner berøre men ikke overlapper. Tamp hver stein i raden base med en gummihammer så setter i jord nedenfor. Gjenta denne fremgangsmåten for å legge en rekke største steinene direkte ovenfor.

•Trinn tilbake å undersøke planter. Bruke et nivå for å sikre veggen er oppreist og ikke skrå. Juster plasseringen av en stein, eventuelt så planter er loddrett.

•Lay en rad av middels store steiner direkte over de forrige radene. Sikre steinene i raden er flush mot hverandre. Gjenta til å danne en rad av middels store steiner.

•Measure høyden av danner stein planter med et målebånd slik at du vet hvor mange flere rader med steiner til uten å overskride ønsket høyde. Fordi dette er en samling med mørtel-mindre, ikke overstige en høyde på 1,5 fot.

•Lay flateste steinene rett over radene i mellomstore steiner. Holde steinene flush mot hverandre, men sørg for at kantene ikke overlapper. Legge de minste eller uregelmessig formede steinene for å fylle hull mellom veggen.

•Spread et ark landskapsarbeid stoff over gulvet basen av planter. Trim overflødig lengde eller bredde slik det passer godt. Fyll planter med kvalitet potting jord og kompost før du legger til ønsket blomster.