Hvordan lage en Spray flaske Air Freshener

March 7

Hvordan lage en Spray flaske Air Freshener

Det er en imponerende rekke sprayflaske luftrensere på markedet i dag. Vanligvis de jobber ved maskering dårlig lukt, eller ved å servere en deodorizing agent som fjerner ubehagelig lukt. Men pleier de også å løslate kunstig og noen ganger skadelige gasser og kjemikalier i luften, gjør potensiell fare for vår helse og miljø. Eteriske oljer har en 100 prosent naturlig forbindelse for freshening luften i hjemmet ditt. Hva mer, er disse oljene bevist for å behandle en rekke sykdommer og betingelser. Du kan bruke personlige Eteriske oljer som lavendel på egen hånd, eller du kan blande fire til fem ulike oljer for å opprette en unik duft og/eller gi en bestemt fysiologiske og emosjonelle og medisinske fordeler. Her er hvordan å lage en spray flaske air freshener:

Instruksjoner

Velg og blande din duft

•Blend lavendel, sitron (eller) og eukalyptus essensielle oljer for en desinfiserende air freshener spray.

•Velg citrus oljer som kalk, sitron, grapefrukt eller mandarin en frisk og livlig atmosfære. Andre stimulerende essensielle oljer er peppermynte og eucalyptus, som klart bihuleproblemer, forkjølelse og aften hodepinen.

•Velg rose, sandeltre, sjasmin eller sandeltre for en forsiktig oppløftende duft som er ikke skarpe eller svært forfriskende.

•Bevegelsessensoren kamille eller ylang ylang essensielle oljer for en beroligende, beroligende duft som er ideell for barnas soverom. Ved sengetid, kan slik en aroma gjøre for en hyggelig, diskret send-off til la-la-land.

•Rosemary, basilikum og peppermynte bidra til å fremme et klart og varsle sinn, øke konsentrasjonen og stimulere minne. Bruke dem i dine studier, eller noen andre rom hvor du eller barnet ditt gjør hjemmeleksen og utvide din kunnskap. Peppermynte er også en stor pick-me-up når håndtere mental tretthet.

Blande din Air Freshener

•Measure den essensielle oljen eller oljer du ønsker til din sprayflaske. Legge til 8-10 dråper eterisk olje for hver 2 ounces av vann.

• Rist flasken å blande ingrediensene grundig.

• Rist godt før bruk. Bruk etter behov ved å sprøyte i luften.

Når ikke i bruk, lagre din urte-spray air freshener i et mørkt sted, for eksempel et skap.

Tips og advarsler

  • Det anbefales sterkt at du ikke blander mer enn fire eller fem Eteriske oljer for å opprette en duft. Du kan variere mengden av hver essensielle oljen som passer din smak og formål.
  • Bruk en glassflaske i stedet for en plast som plasten kan forderve essensielle oljer hvis kontakt med dem i lang tid. Hvis du ikke har en glass sprayflaske, deretter lagre din air freshener i ett glassflaske eller andre beholder og overføre bare en liten del om gangen til plastflaske.
  • Det finnes et bredt spekter av essensielle oljer på markedet fra spesialitet leverandører og helse butikker. De har også variere vilt i pris. Men vil selv den dyreste essensielle oljen være relativt økonomisk å bruke fordi, du trenger bare et par dråper på en gang.