Hvordan lage en sommer kjøkken

March 11

En nødvendighet i dager i New England kolonister, sommer kjøkken tilbys en måte for tjenere å forberede store måltider eller bake en uke er brød. Dagens sommer kjøkken er like navn bare de tidlige strukturene. Med litt oppfinnsomhet kan du opprette en moderne eller rustikke sommerkjøkken i din egen bakgård.

Instruksjoner

•Fjern varme matlaging oppgavene til den store utendørs. Formålet med sommerkjøkken er å hindre overoppheting hjemme og kjører opp kostbar nytte regninger prøver å avkjøle det ned. Lag en liste over de vanligste matlaging oppgaver som krever komfyr eller ovn.

Finne et sted for din sommerkjøkken. Med dagens værbestandig skap og apparater, kan du opprette en liten sommerkjøkken på terrassen så lenge du har skikkelig ledningene.

•Convert en hage skur eller en liten låve hvis du har slik struktur på eiendommen. Disse gjør fantastisk sommer kjøkken fordi alt du trenger å gjøre er installere apparatene og starte matlagingen.

•Bruk en tre-sesongen, så sommerruter kjøkken, hvor familien kan lage mat og spise mens atskilt fra resten av huset. Dagens Amish fremdeles bygge vedlagte sommer kjøkken der kvinner cook og få måltider ute for å mate mennene i et skyggefullt sted på varme dager.

•Lag en rustikk sommerkjøkken som de fra gamledager med en vedfyrt ovn og mur peiser med spesielt innstikk å bake brød og kaker.

•Opprette en moderne, nedskalert versjon av sommerkjøkken ved å bruke en stor propan grillen på en uteplass og en værbestandig skap lagre matlaging kasseroller, gryter og plater.