Hvordan lage en sølv skuff

October 15

Hvordan lage en sølv skuff

Vi bruker ikke sølv bestikk mye lenger. Moderne rustfritt er akseptabelt for alle unntatt de mest formelle anledninger. Men sølv, om sterling eller sølvplate, spesielt hvis det er et arvestykke, gir eleganse til en ferie-tabell eller en formell buffé. Våre bestemødre brukt sølv ukentlig eller med daglig. For å behandle sølv som arvestykke- og investering – er det, bruke en sølv skuff for lagring bestikk og sølv kabinett for å lagre holloware. Beskytte din sølv vil redusere antall ganger må du rense den for å bevare sin glans.

Instruksjoner

•Ta lager av hva du har. Fleste har ikke mer enn én eller to sett med sterling eller sølvplate spisebestikk. Vurdere å kjøpe et sølvskrin for settet du ikke bruker ofte å holde anløpe til et absolutt minimum. Se etter bestikk insets møbler butikker eller garasje salg. Disse insets selges med buffeer og servere, og møbler forhandlere kan ofte bestille dem som reservedeler.

•Hvis du finner ikke en innsats, kan du lage din egen. Fjern skuffen fra regjeringen og legge ut hva du ønsker å sette i din skuff. Måle høyden på hver bunke. Marker mellomrommene mellom stabler av bestikk og fjerne sølv. Hvis du ikke vil lage en permanent skuff, skjære et stykke av 1/4" kryssfiner størrelsen på innsiden bunnen av din skuff. Husk å trekke fra 1/2" lengde og bredde på stoffet.

•Bruk skum blokker å skille din bestikk så som liker stykker kan stables. Kuttet plasser for kniver som er bredere enn kniver, å tillate følte dekker. Skjær flanell eller myk bomull følte å passe og fest på stykker å dekke toppen og siden av skum. Skjær ekstra for kategoriene på sidene, slik at du kan lime flanell flatt til bunnen av skuffen. For kniv spor, kuttet en lang stripe gå av sporene øverst, deretter kuttet stykker til dekker sidene. Bruk lim veldig lett, sprer med et kartotekkort. Tunge lim programmet vil suge gjennom stoffet.

•Skjære et ark med flanell å dekke hele bunnen av skuffen, legge til 1" for overlapping å brette opp sidene av skuffen eller under styret. Skjære hull for å passe over bestikk støttelinjer og lim arket ned, starter rundt guider og sprer seg mot kantene jevnt, som bakgrunn. Igjen, bruke lim veldig lett, sprer med et kartotekkort. Fungerer bare med et lite område om gangen, justere som du går. Trim hjørnet av overheng og slå tommen under bordet eller opp på siden av skuffen.

•Hvis du er veggpolstringer skuffen, passer flanell rundt på sidene i den skuffen og lim i lang ark. Hvis du bare gjør insert, kuttet et stykke flanell eller sølv klut til å passe på din sølv. Legge til et par inches begge dimensjonene brette i og festes rundt kantene.

•I hjem med masse sølv, butlers' pantries alltid hatt lagring sølvet retter eller holloware. For å gjøre din egen butler's pantry skap, linje et skap med flanell. Bryte retter i syrefritt papir eller satt i sølv poser til å lagre. Husk å holde det så lufttett som mulig ved å bruke det bare for sølv lagring.

Tips og advarsler

  • Sølv anløpe er bare oksidering. God sølv lagring begrenser luftsirkulasjon og eksponering for syrer, som har oksygen molekyler å gi til prosessen.
  • Den enkleste måten å holde sølv bestikk er i et sølvskrin. Disse flanell linjert boksene har seksjoner for hver spisebestikk. De er ofte tilgjengelig på varehus eller antikke barns. Hvis finner en, har du en ferdig sølv skuff.
  • Finn tettvevd bomullsflanell som markedsføres som "sølv klut", eller bruke gamle bomull flanell skjorter. Unngå polyester eller kombinasjon stoffer.
  • De fleste kjøpesentre og mange gullsmeder selge (eller kan bestille) sølv poser og klut.
  • Alltid vaske deres sølv i varmt såpevann vann før du bruker og før. Aldri sette sølv i oppvaskmaskin, vaskemiddel (selv flytende) er slitende og kan ripe din sølv.