Hvordan lage en solenergi Panel av Pop bokser

February 1

Prøver du å redusere energiregninger ved å gå grønne? Ikke har mye penger å bruke? Dette prosjektet vil hjelpe redusere oppvarming regningen, bidra til å rydde opp i miljøet, og gjøres for $20 eller mindre. Disse instruksjonene er for et solpanel måler 50 av 12,5 inches på innsiden av boksen. En enkel 50-pop-kan solcellepanel vil øke varmen i et lite rom med ca 15 grader.

Instruksjoner

•Drill et hull i bunnen av 45 pop bokser. Bore hull i siden nederst på gjenværende fem pop bokser. Gjør fem stabler av 10 pop bokser. Bruk lim caulk lim ni pop bokser med hull i bunnen på dukker kan med hull i sidene. La tørke.

•Nail 2 x 4's sammen til en boks med innsideinformasjon dimensjoner 50 av 12,5 inches. Skjær et stykke kryssfiner å passe baksiden av boksen. Kuttet av plexiglass til samme dimensjoner som kryssfiner.

•Paint stabler av bokser med mørk maling. La tørke. Maling på innsiden av boksen med mørk maling.

•Drill hull størrelsen på slangen i toppen og bunnen av boksen. Bruk lim caulk lim pop bokser i boksen. Pop bokser med hullene på sidene skal være på bunnen av boksen.

•Sett forbindelsesslangen i hvert hull og fest på plass med selvklebende caulk. Sette selvklebende caulk rundt kanten av pleksiglass og Legg foran for å opprette en cover.

•Determine på hva vinkelen du vil plassere i solcellepanel. Bore to små hull i den utvendige veggen av rommet du vil varme. Ett hull skal være lav og den andre på de øverste høyden. Plasser den åpne enden av slangen gjennom hullene og bruke selvklebende caulk for å forsegle dem på plass.

Tips og advarsler

  • Solcellepanel plasseres i et område der den kan motta den maksimale mengden sollys som mulig. Solcellepanel vil fungere best hvis plassert i en vinkel eller ligger flatt med plexiglass vendt mot himmelen. Bruk alltid vernebriller når kutte tre og pop bokser. Bruk hansker når boring gjennom pop bokser for å unngå kutte hendene. Bruk betongblokker å holde veden utenfor bakken.
  • Beskytte solcellepanel fra regnet å hindre treet fra råtnende.