Hvordan lage en skyvevinduet lett å flytte

October 16

Skyvevinduene Flytt side til side langs en riflet spor. Noen ganger materialet ikke har nok smøring og fange mot hverandre, forårsaker vinduet å feste. Når det gjelder metall eller vinyl-trimmet skyvevinduene, er det noen vedlikeholdstips du kan prøve å lage din skyvevinduet enkelt å flytte igjen. Start med de enkleste fremgangsmåten og arbeide deg opp til mer kompliserte reparasjoner.

Instruksjoner

•Rengjør ut vinduet spore godt med en allsidig renere og gamle filler. Prøv en gammel tannbørste til å grundig skrubbe ut eventuelt rusk bygge opp på banen. Bli kvitt alle støv, skitt, insekter, maling chips og skitt som har bygget opp og forårsaket vinduet å feste.

•Hold lys over en oppvarming ventil eller hårføner å varme den litt. Gni lyset frem og tilbake over sporene av skyvevinduet. Etter ett minutt, skal sporene være belagt med en lys voks buildup. Åpne og lukke vinduet noen ganger å spre voksen langs sporet. Gjenta et par ganger til vinduet ikke er stikker.

•Apply WD-40 til metall vinduet sporet, bruke fingeren til å gni den opp og ned på innsiden og utsiden. Legge den ganske tykk, da flytte vinduet frem og tilbake til coat innsiden grooves. Smøremiddelet gjør brikkene til å gli forbi hverandre i stedet for å holde.

•Skyv verktøyet kniv nøye mellom malt vinduskarmen og vinduet å bryte noen maling sel som kan bremse bevegelse ned. Kjøre bladet frem og tilbake mellom stykker de to flere ganger for å fjerne alle maling buildup. Åpne og lukke vinduet flere ganger for å sikre alle maling obligasjoner er brutt.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du arbeider rundt et vindu, som det er mulig å bryte glasset og forårsake skader.