Hvordan lage en skrøpelige ovn

December 14

Hvordan lage en skrøpelige ovn

Skrøpelige ovner er enkel utendørs matlaging strukturer brukt av urfolk over hele verden skal lage mat i århundrer. Skrøpelige ovner fortsette å bli gjort av nybegynnere og profesjonelle likt for private eller felles seremonier og feiringer. Stek mange typer grillet kjøtt, grillede grønnsaker, brød og pizza med stekeovn skrøpelige. Å lage en selv gir en one-of-a-kind utendørs kulinariske verktøy og en samtale stykke.

Instruksjoner

•Prepare bakken der du skal konstruere en jorden ovn. Dette omfatter grave ut en grøft for betydelig hvis du gjør en matlaging grop, eller grave akkurat nok til å gjøre bakken for bygging av en gjørme ovn. Det er også best å rake bort døde blader og andre anlegget rusk som kan ta fyr, samt finne igjen noen nærliggende anlegg.

•Construct jorden ovnen etter behov ved å enten grave ut en matlaging pit, som ved hjelp av klut tarp feller varme til damp, røyk og stek mat, eller opprette permanent leire ovn, som en asiatisk tandoori, der mat kokt eller bakt i en kammer over et levende ild.

•For å bygge en uthulet peisen som de fortsatt brukes av australske aboriginerne, på Maori hangi fester og på Hawaii luaus, grave hull litt større enn mengden mat du vil lage. Bruke burlap sekker eller store blader for å dekke kjøtt, grønnsaker og enkel brød, plassert på varme steiner varmet ved peisen, og gravlagt i et lag av jord. Gjøre matlaging gropen en fast bestanddel i bakgården av fôr den med dekorative steiner eller ordne utendørs bord og stoler på en måte som legger vekt på skrøpelige ovnen.

•For å bygge en leire jord ovn som en tandoori brukes i India og Sør-Asia, må en rikelig tilførsel av leire, sand og jord. Kvaliteten på disse ingrediensene vil avgjøre om du trenger høy eller gress å holde ovnen er skjemaet på plass. Opprett en liten, hul haugen av en tykk blanding av leire, sand, jord og vann og la en åpen ansikt der en dør festes eller en burlap sekk kastes. La den leirovnen helt lufttørke i ca 48 timer før du bruker den. Varmen som er lagret i knusktørre veggene tilbereder maten i denne skrøpelige ovnen.

Tips og advarsler

  • Ta hensyn til hvor mye beskyttelse mot vind og tilgang til vann når du velger plasseringen av skrøpelige ovnen. Hvis konstruere en leire ovn, hjelpe et fundament av murstein det sitte nivå og at utilsiktet. Bruke dem som vegger vil bidra til å gjøre bygge større strukturer enklere.
  • Ikke bygge skrøpelige ovn nær hjemmet, planter eller andre strukturer som kan ta fyr fra glørne eller hindre røyk spredendedesign. Bygget en liten tak maleri eller dekker skrøpelige ovnen med betong, eller dekke det med en presenning for å beskytte den fra delene.