Hvordan lage en skjermen vindu Panel

October 8

Vinduet skjermen paneler som kan åpne opp din Vinduer samtidig uønskede flyr eller gjennomgang besøkende utenfor, der de tilhører. Den enkleste måten å tjene en skjermen vindu panel er å bruke en skjerm kit. De kan finnes på de fleste maskinvare eller DIY butikker. De kommer med alt du trenger å gjøre en skjerm vindu panel i en rekke forskjellige størrelser.

Instruksjoner

•Bruk målebånd måle vinduet der du vil konstruere vinduet skjermen panelet. Mål både lengde og bredde. Skrive disse tallene ned, og deretter trekke fra 1/4 tommers fra hver. Dette er den endelige lengden du trenger for å kutte sidene av skjermen.

•Mark av passende lengden på sidene på vinduskarmen. Bruk en baufil eller et roterende verktøy med en knivbladene for å klippe dem til riktig lengde. Bruk en fil eller sandpapir for å kutte ned kantene.

•Sett skjermen rammen klipp inn i åpningene på hver side av rammen. Disse metall våren klipp å holde vinduet på plass i rammen og ligne oversize binders. Sett inn hjørne brikkene til å holde dem på plass. Hjørne utklippene er plast "L" formet deler inkludert med skjermen kit. Koble sidene til øverst klippene. Sett inn andre to hjørne klipp i bunnen av sidene. Koble bunnen til hjørnet klippene på hver side slik at du har nå en full skjerm vindu panel.

•Start skjermen vindu panelet så kanalene er vendt oppover. Kanalene er kuttet åpningene som kjører langs kanten av skjermen rammen. Rulle ut skjermen slik at den passer løst over vinduet skjermen. Trykk kategoriene skjermen i kanalene på bunnen av skjermen.

•Trykk streng-formet plast spline på plass på et hjørne av skjermen med skrujern. Bruker spline roller, starte rullende ryggraden i kanalen. Arbeid din vei rundt vinduet skjermen, bruker spline valsen trykke spline i kanalen.

•Skjære noen overflødig spline verktøy kniv. Trim overflødig skjermen fra kanten av kanalen med verktøyet kniv.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe spesialiserte solens skygge vinduet screen materiale for å kutte ned på sollys.
  • Bruke hansker for å beskytte hendene dine når du klippe med verktøyet kniv.