Hvordan lage en skifer vann-funksjonen

May 24

Hvordan lage en skifer vann-funksjonen

En vann-funksjonen i hagen eller bakgården legger en beroligende element til eiendommen. Skifer er en naturlig dekorativ stein som tilpasser seg enkelt til hjemmelaget vann funksjoner. Skifer stabler lett for trapp trappet fossefall og enkle fontenen design. Lokallandskapet hobbyforretninger og oppussing centers må materialene nødvendig å foreta en skifer vann-funksjonen. Kontroller at du velger fontenen pumper med nok å sende vannet til toppen av skifer veggen du oppretter.

Instruksjoner

•Dig et hull i bakken med en spade, stor nok til å passe det rektangulære tjern rutefly. Hullet skal nivå og steiner, røtter og annet rusk. Fjerne hindringer fra sidene og bunnen av den utgravde området.

•Plasser plast rutebåt i hullet. Bland mørtelen etter anvisningen på pakken. Spre et tynt lag med mørtel rundt kanten av dammen duken, bruker din murskje.

•Lay den første raden i skifer i mørtelen rundt dam rutefly. Plass største steinene tilgjengelig på en av de lengste sidene av duken. Utvide steinene over kanten av dammen akkurat nok til å kamuflere plast.

•Spread et tynt lag med mørtel over største steinene langs langsiden på rektanglet. Stable en rekke skifer på raden. Angi andre lag av skifer tilbake litt fra kanten av den første raden.

•Continue spre mørtel og stabling skifer steinene for å danne en skifer vegg. Gjøre veggen så høyt som du liker. Sikre ikke skifer steinene på hver ende av den øverste raden.

•Measure en lengde på plast slangen som lenge nok kjøres fra hver nedsenkbare pumpen på bunnen av dam rutefly til toppen av skifer veggen. Klippe slangen til lengde med saks. Fest slangen til tuten på hver pumpe.

•Plasser en pumpe inne tjern rutefly til venstre og en på høyre. Kjøre rør bak skifer veggen til toppen. Sett inn plast slangen mellom den første steinen på hver ende - de du ikke knytte. Sikre slangen med en stripe av duct tape, om nødvendig. Camouflage duct tape med skifer.

•Plasser elektrisk ledningene i pumpene over kanten av duken, hvor de vil være ute av syne. Fylle tjern rutefly med vann. Koble pumper for å teste fontenen operasjon.