Hvordan lage en Serenity Feng Shui hagen Design

June 21

Hvordan lage en Serenity Feng Shui hagen Design

Feng shui er den gamle kinesiske kunsten av "designer miljøer i harmoni med flyten av chi gjennom sin stue..." som fremgår av David Daniel Kennedy i sin bok, "Feng Shui for Dummies." Dette konseptet kan også brukes til hagearbeid. Feng shui kan brukes til å kartlegge en hele gården eller personlige blomsterbed. Trær, blomster, verktøyet skur og søppel bokser er tatt hensyn og har sine respektive plasser innenfor en overordnet plan. Dette bidrar energy å strømme gjennom en eiendom og gjør positiv energi til å komme inn i livet ditt.

Instruksjoner

Diagram hagen med Feng Shui Octagon

•Lay bildet av feng shui oktogonen, Ba Gua, på tegningen av området du ønsker å plante.

•Observe hvor hver av feng shui livet områder faller innenfor hage tegningen. Feng shui octagon skal plasseres slik at bunnen av octagon er foran hagen. De ni feng shui liv områdene inkluderer hjelpsomme mennesker, ligger rett foran octagon; Karriere, som er sentrum foran octagon; og kunnskap, ligger på venstre forstk. Familie bor center til venstre i octagon, rikdom/penger på bakerste venstre og berømmelse/rykte midt bak. Ekteskap/partnerskap området ligger i ryggen rett, barna er på spillene og helse ligger midt i octagon.

•Look på hver del av hagen og hva livet område påvirker det. Hver av disse life områder tilsvarer områder av ditt personlige liv. Selv om octagon fungerer best på en firkant, det spiller ingen rolle hvilken figur er valgt hagen. Gjøre octagon tegning store nok til å omfatte hagediagrammet for å finne ut hva livet områder påvirke hvilke deler av hagen.

Plotte ut hva for plante

•Gå ut til hagen området med tegninger. Observere hva ligger allerede i hver livet av hagen. Vurdere å flytte ting som er enkel å omplassere hvis de ikke passer i livet området påvirkning. For eksempel, hvis din søppelbøtte ligger i området ekteskap/partnerskap, finne et annet sted å ligge.

•Observe lys og jord tilstanden til hagen din. Se på hagen for å se hvilke områder får solen og som få skyggen. Plukke opp en håndfull jord å bestemme sin tilstand. Skrive denne informasjonen på hagediagrammet; det vil hjelpe deg å velge planter å sette på hver plass.

•Velg farger å sette i hver del av hagen din, som definert av deres tilsvarende life områder. Skrive denne informasjonen på hage diagrammet. Bruk forskjellige farger og materialer i hvert av disse områdene for å øke energien flyter i plottet området. Farger kan være del av et anlegg, en hage ornament, fast inventar, et møbel eller en hage-forsterke objekt, for eksempel en fontene eller birdbath. Bestemt farge forslag inkluderer svart og mørk blues for karriere området; svart, blått og grønt for kunnskap; og grønne, blues og blå-grønne for familien. Rikdom/penger velkommen grønt, blått, lilla og røde; Red påkaller berømmelse/rykte; Ekteskap/partnerskap søker rosa, rød og hvit. Barn representeres av hvit; Hjelpsomme mennesker av hvite, grå og svart. mens gule representerer appelsiner og jord toner helse.

• Besøk din lokale hage senter og konsultere med en plante ekspert å bekrefte at valgt planter vil gjøre godt i hagen din.

Tips og advarsler

  • Det er mange forskjellige måter å ordne ting og mange måter å fastsette eller "kur" områder som har dårlig energi sirkulasjon. Feng shui bøker har forslag til mange botemidler og forslag som objekter skal gå hvilke områder å forbedre energiflyten.
  • Blomster og grønnsaker i en hage er en fin måte å håndtere en liten plass og forbedre fargevalget.
  • Til slutt, det er hagen din og du vil dra nytte det. Velg planter som gjør deg glad.
  • Ikke sette en vann-funksjonen i berømmelse/rykte området eller området ekteskap/partnerskap som vannet vil dempe denne energien. Hvis det finnes allerede en vann-funksjonen i dette området, som en permanent fontene eller dam, sett sunn potteplanter ved vann-funksjonen til å kurere denne energi avløp.