Hvordan lage en seng Fast

May 22

Hvordan lage en seng Fast

Oppredde senger i bedrifter, for eksempel hoteller og sykehus, inspirere kundenes tillit. Oppredde senger i et hjem gir en følelse av velvære og ordre. Generelt kan du senger den raskeste når du har riktig størrelse ark, sengetepper og dyner, så du trenger ikke å bruke ekstra tid på å gjøre feil størrelse sengetøy passer madrassen. En vellaget seng er en av de første trinnene i å ha et ryddig og organisert soverom plass.

Instruksjoner

•Tuck et hjørne av et utstyrt ark under madrassen ved sengen. Nå over sengen, drar montert arket stram og setter det under motsatt hjørne fra hvor du står, avhengig av størrelsen på sengen. Fullføre handlingen ved å gå til den andre siden av sengen, om nødvendig. Tuck montert arket under madrassen ved foten av sengen etter samme metode.

• Rist åpne en øverste arket og jevnt over sengen. Bruke center brettemerke på arket til å midtstille arket på sengen, hvis en er tilgjengelig. Hvis ikke, lå arket, slik at samme beløp faller over madrass kantene på begge sider.

•Trekk toppen ark forsiktig, slik at den øverste kanten kommer til hodet av madrassen, forlater ikke overflødig, med alt overflødig ved foten av madrassen for tucking. Hvis du har en dyne i stedet for et sengeteppe, brette toppen ark under madrassen ved foten av sengen, ellers, la det henge.

•Midtstill sengeteppet over toppen ark. For å spare tid, setter du sammen toppen ark og sengeteppet under foten av madrassen. Kjøre hendene over madrass overflaten glatt klumper eller rynker. Center Trøsteren over sengeteppet, hvis tilgjengelig.

•Slip puter til ren putevar. Trekke tilbake sengeteppet og topp arket sammen og center puter på montert arket ved sengen. Dra den øverste og sengeteppet over putene og glatt etter behov. Alternativt kan du plassere puter på laget sengen når ferdig, avhengig av din smak eller smak av sengen eieren.