Hvordan lage en sement kanter

March 17

Hvordan lage en sement kanter

Kanter plener og blomsterbed holder dem i deres eget sted og bidrar til definisjonen og stil. Det finnes mange kanter produkter som kompositt plast eller aluminium kanter strimler, murstein og betong pavers; Imidlertid er en av de eldste varige og mest effektive kanter materialene med sement. Sement står testen av tid og tåler elementene bedre enn de fleste materialer, og du kan spare penger ved å bygge skjemaer og gjør din egen kanter.

Instruksjoner

Bygge skjemaet

•Den anbefalt dimensjoner for sement kanter er 4 inches dyp av minst 5 inches bredt, og ikke er høyere enn 1/2 tommers over jord karakteren, hvis det grensar en plen. Grave en grøft 4 inches dypt, målt fra der toppen av kanting skal og ca 8 inches bredt. Nivå bunnen av grøften ved hjelp av en flat kant spade.

•Skjære en 6-tommers lengde fra en 2 x 4-tommers av 6-fots bord. Hammeren, knytte kort stykke en slutten av lang styret, med 4-tommers spiker for å lage en T-formet tamping verktøyet. Kompakt jord i grøften av tamping den med flat slutten av verktøyet.

•Build en side av skjemaet med bender bord ved å hamre innsats på utsiden av styret 4 fot fra hverandre, eller nærmere om nødvendig. Bruk en snekker nivå for å sikre innsatsen er loddrett på bakken, før feste styret til innsatsen med tre skruer. Bli med deler av bender styret ved å plassere dem kant i kant og skru begge kantene i en innsats, forlater minste gapet mulig.

•Skjære 1 x 1-tommers styrene i biter til kanting bredden opprette avstandsstykker. Bygg den andre siden av skjemaet med bender styret og innsats, setter avstandsstykker i skjemaet for å holde en jevn bredde. Bruk en snekker nivå for å sikre skjemaets toppkantene nivå, før du legger ved andre styret innsatsen.

Helle og etterbehandling sement

•Fyll en bag av tørr sement i trillebår eller badekar. Tilsett vann gradvis til sement, rører med en spade. Sement mix bør være grundig fuktig og litt stiv, ikke vannaktig. Legg coloring på dette punktet, hvis ønskelig, med samme beløp i hver gruppe med sement for å opprettholde konsekvent farge.

•Shovel sement blande inn i skjemaet, skyve det ned til å fylle et tomrom. Gjøre flere batcher sement som nødvendig for å fylle hele skjemaet.

•Bruk en float verktøyet til nivå og glatt toppen av kanting. Kjøre en kanter tool langs forstk og tilbake kanter rundt dem, gi et jevnere utseende og å hindre chipping. Skjær en groove langs toppen av kanting fra foran til bak, med en scoring verktøyet hver 4 fot å administrere sprengning.

•Fargeringer på en akryl sement sealer. Eller, vann kur kanting av misting det regelmessig med slange og sprøyta, la sement tørke sakte fem til sju dager.

•Fjern skjemaene etter en uke og etterfylle med jord opp til kanting på begge sider.

Tips og advarsler

  • Bruk en sement pre-mix som inneholder sement og samler sammen, så du trenger ikke å kjøpe og måle separat ingredienser. Spray sement av verktøy mellom grupper før det stivner. Hvis temperatur er varm, dekk kanting med tarp eller plast ark å bremse fordampning.
  • Bruk hansker og en støvmaske når du arbeider med tørr sement mix. For å unngå skade, anbefales Øyevern når arbeider med sement og saging boards.